• Αρχική
  • Αρθρογραφία
  • Τα ζώα συμπεριφέρονται πιο σωστά.Παππούς βίαζε την εγγονή του μαζί με τον ανήλικο αδελφό της.

Τα ζώα συμπεριφέρονται πιο σωστά.Παππούς βίαζε την εγγονή του μαζί με τον ανήλικο αδελφό της.Κύπρος Γιάννης Ξενοφώντος
Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία νέας υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης 9χρονης από τον ίδιο της τον παππού και τον ανήλικο αδελφό της στη Λευκωσία.
Τα όσα η 9χρονη βίωνε στα χέρια των παππού φερόμενου βιαστή της ανέφερε αρχικά στο σχολείο της και κατόπιν συνεννοήσεως με το Γραφείο Ευημερίας, προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η 9χρονη στους ανακριτές, ο 70χρονος παππούς της, από την πλευρά του πατέρα της, τη βίαζε κατ’ επανάληψη με τη βοήθεια του 13χρονου αδελφού, της τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια.
Η ανήλικη – η οποία διέμενε με τη μητέρα και τον αδελφό της – με τη βοήθεια ψυχολόγου κατέθεσε χθες προφορικά στους ανακριτές τις αποτρόπαιες πράξεις του οικείου της προσώπου, που εκτόνωνε τα ζωώδη ένστικτά του στο ανήμπορο να αντιδράσει κορμάκι της, ενώ σήμερα λήφθηκε και οπτικογραφημένη κατάθεση.
Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική και γυναικολογική εξέταση, καθώς επίσης και σε εξέταση από παιδοχειρουργό και διαπιστώθηκε ρήξη του παρθενικού υμένα.
Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε πως υπάρχει καταγγελία, η οποία διερευνάται για διαφθορά ανήλικης. Έχει συλληφθεί ένα πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της παραπονούμενης.
Ο 70χρονος ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα 8ήμερης κράτησής του.
Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση και σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού, διαφθορά γυναίκας κάτω των 13ων ετών και άσεμνη επίθεση.

Ο Ανδρέας Αγγελίδης επεσήμανε πως η αστυνομία είναι σε επικοινωνία με το Γραφείο Ευημερίας, γιατί εκεί έχει γίνει η καταγγελία ��αι από εκεί στην Αστυνομία και βεβαίως θα εξεταστούν όλα.
Σημειώνεται δε ότι πρόκειται για πολύ σοβαρά αδικήματα, τα οποία ερευνώνται.
Οι Αρχές δεν προχώρησαν στη σύλληψη του 13χρονου αδελφού του θύματος, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αφού βάση νομοθεσίας θεωρείται ποινικά ανεύθυνος. Ωστόσο, έχει τεθεί υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.244