Τα μελούμενα

leyteria Αυτά θα συμβούν και έχουν επισημανθεί πριν πολλά χρόνια. Όμως ή εθελοτυφλούσαν οι ιθύνοντες ή άκουγες τ��ν νεοκλασική ατάκα: “Εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;” Στην πλειονότητα όμως εάν έθιγες τα κακώς κείμενα εισέπραττες:”Άστον αυτόν, συνωμοσιολόγος είναι. Δεν είναι καλά στα μυαλά του. Έχει
εμμονές.” Πόσοι πέθαναν πικραμένοι που τα τόνιζαν; Ας θυμηθούμε αυτές τις κρίσιμες ώρες τα λόγια του Αλεξ. Παπαναστασίου:
“Η κρισιμότης εις την οποίαν έχουν περιέλθει το εθνικά μας πράγματα και οι μεγάλοι κίνδυνοι προς τους οποίους φερόμεθα επιβάλλουν, περισσότερον από πάντοτε, γυμνήν, οσονδήποτε ωμή και αν είναι, την αλήθειαν. Και την αλήθειαν αυτήν, όπως την βλέπωμεν και την πιστεύωμεν, θεωρούμεν καθήκον μας να διακηρύξωμεν’.”
Έστω και την ύστατη στιγμή πρέπει οι πολιτικοί μας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πράξουν το σωστό. Αλληλοεκβιαζόμενοι και αλληλοϋποστηριζόμενοι όπως προχωρούν θα απωλεστεί το έθνος.
litsa%2Bpateramakarioiold paper mdtoyblotsevas%2Bejoysia%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25B2%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.017