• Αρχική
  • Αρθρογραφία
  • Την κρατούσε αιχμάλωτη σε σπηλιά για 15 χρόνια και την κακοποιούσε σεξουαλικά

Την κρατούσε αιχμάλωτη σε σπηλιά για 15 χρόνια και την κακοποιούσε σεξουαλικά

nnn 9db30b07

nnnΣε μια σπηλιά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος ��ης ζωής της μέχρι τώρα μια 28χρονη γυναίκα στην Ινδονησία που απ’ τα 13 της ζούσε με ένα σαμάνο, ο οποίος της έκανε πλύση
εγκεφάλου ώστε να πιστεύει πως την έχει καταλάβει κάποιο πνεύμα.

Τελικά, 15 χρόνια μετά, τη βρήκε σήμερα η αστυνομία και την ελευθέρωσε. Ο 83χρονος, σήμερα, σαμάνος κρατούσε την κοπέλα όλη μέρα μέσα στη σπηλιά, ενώ τα βράδια την έπαιρνε στο σπίτι του, όπου την κακοποιούσε σεξουαλικά για περισσότερο από μια δεκαετία. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο σαμάνος ήταν γνωστός ως εναλλακτικός θεραπευτής αλλά και γιατί φέρεται να έκανε μαύρη μαγεία. Η αστυνομία ανέφερε ότι το 2003 οι γονείς του κοριτσιού το πήγαν σε εκείνον για θεραπεία και έμεινε μαζί του. Αργότερα, εκείνη τη χρονιά, εξαφανίστηκε.

Ο σαμάνος τότε φέρεται να υποστήριξε πως έφυγε για τη Τζακάρτα, προκειμένου να βρει δουλειά. Όπως αναφέρει το BBC οι συγγενείς της την έψαχναν για αρκετά χρόνια, μέχρι που θεωρήθηκε και επίσημα αγνοουμένη. «Το θύμα φαίνεται πως έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου. Την έκανε να φοβάται να φύγει και να συναντήσει άλλους ανθρώπους» δήλωσε κάτοικος της περιοχής στη Jakarta Post. Ο άντρας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 15 ετών.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.653