Skip to main content

Του έκλεψαν τα ψάρια




Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας και του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας, πέντε ημεδαποί (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες), ηλικίας 31, 29, 31, 24 και 32 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα, οι πέντε ημεδαποί μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στη Βίγλα Άρτας και αφαίρεσαν από ιβάρι, 70 κιλά ψάρια, ιδιοκτησίας 65χρονου ημ��δαπού, τα οποία φόρτωσαν σε συρόμενο τρέιλερ του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Αστυνομικοί, που ενημερώθηκαν για την κλοπή, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες στις Εργατικές Κατοικίες Άρτας ενώ τα ψάρια, η αξία των οποίων ανέρχεται στα -800- περίπου ευρώ, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή τους στην διάπραξη και άλλων αξιόποινων πράξεων. Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης