Τρεις ειδήσεις για την υποτιθέμενη παιδεία στην Ελλάδα του 2015.%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BD%25CE%25BF%25CF%2582ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΟΥΦΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ Νέες προσλήψεις ιεροδιδασκάλων στη Θράκη, με υπογραφή Νίκου Φίλη 49 ιεροδιδάσκαλοι στη μουφτεία Κομοτηνής, 17 ιεροδιδάσκαλοι στη μουφτεία Διδυμοτείχου 29 ιεροδιδάσκαλοι στη μουφτεία Ξάνθης
ΙΕΚΜετά από πολύ υπομονή μαθητές καθηγητές και διευθυντές επιστρέφουν στα θρανία και γραφεία καθώς από την Τετάρτη ανοίγουν τα ΙΕΚ όλης της χώρας για το χειμερινό εξάμηνο …άσχετα αν αυτό κοντεύει να τελειώσει.
Έπαιρνε 600 ευρώ για να πε��νάει μάθημαΣε ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας ένας πρώην καθηγητής του ΤΕΙ Θεσσαλίας ο οποίος έπαιρνε 600-700 από φοιτητές για να τους περάσει το μάθημα!
Ο καθηγητής κρίθηκε ένοχος για παθητική δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση, ψευδή βεβαίωση κατ’ εξακολούθηση, υπεξαγωγή εγγράφου στην υπηρεσία και για παράβαση του άρθρου 230 του Π.Κ. Η ποινή μετετράπη προς 10 ευρώ ημερησίως.Η ενοχή του καθηγητή, που σημειωτέον απολύθηκε από το ΤΕΙ πριν από περίπου δύο χρόνια όταν άρχισαν να γίνονται γνωστά τα «κατορθώματά» του, προέκυψε από την εξέταση μαρτύρων μεταξύ των οποίων ήταν δύο καθηγητές και ένας φοιτητής. Ο ίδιος καλούσε φοιτητές και τους ζητούσε ευθέως να του καταβάλλουν το παραπάνω ποσό για να πάρουν το μάθημα, με αποτέλεσμα να «βουίξει» όλο το ΤΕΙ και οι καταγγελίες να αναγράφονται μέχρι τις τουαλέτες.Μετά τη δίκη ο καταδικασθείς κρατήθηκε ένα βράδυ στο Μεταγωγών και αφού εξαγόρασε την ποινή του καταβάλλοντας 40.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.244