Skip to main content

Τρόμος και Φρίκη: ΗΠΑ Σκότωσε ζευγάρι και έφαγε το πρόσωπο του άντρα.



%25CE%25B6%25CE%25BF%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25B9Εμείς τα είχαμε γράψει και προειδοποιήσει προ ημερών σαν προφήτες .διαβάστε για το flakka https://www.aoristies.gr/2016/08/nsa.html Μία εκδοχή είναι ότι επηρεάστηκε από άλατα του μπάνιου (!!!), καθώς ανάλογες συμπεριφορές έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 19χρονο δράστη «κολλημένο» πάνω στο κεφάλι του 59χρονου θύματός του και δεν μπορούσαν να τον τραβήξουν
Σκηνές βγαλμένες από τα πλέον φρικιαστικά θρίλερ αντίκρισαν αστυνομικοί στη Φλόριντα, όταν συνέλαβαν έναν νεαρό άνδρα για τη δολοφονία ενός ζευγαριού, διαπιστώνοντας πως έχει δαγκώσει σε διάφορα σημεία το πρόσωπο του ενός θύματος.
Οι αστυνομικοί υπέστησαν σοκ από το θέαμα που αντίκρισαν, καθώς σπάνια έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με κάτι τόσο αποτρόπαιο και φρικιαστικό. Δράστης φέρεται να είναι ο 19χρονος σπουδαστής, Όστιν Χαρούφ, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία.
Ο νεαρός επιτέθηκε και σκότωσε την 53χρονη Μισέλ Μάισον και τον 59χρονο Τζον Στίβεν. Η αστυνομία πιστεύει ότι βρισκόταν υπό την επίρρεια παραισθησιογόνων ναρκωτικών και αναμένει την έκθεση της ειδικής υπηρεσίας, προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος.
Πριν το έγκλημα, ο 19χρονος βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειάς του, όπου είχαν δειπνήσει όλοι μαζί. Μετά από 45 λεπτά, επιτέθηκε στο ζευγάρι, προκαλώντας ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα των τελευταίων μηνών. «Το πρώτο πράγμα που εξετάσαμε στο σημείο του εγκλήματος, ήταν να διαπιστώσουμε το κίνητρο του δράστη. Στην περίπτωση αυτή, δεν καταφέραμε. Απλά, δεν γνωρίζο��με», δήλωσε ο υπεύθυνος της έρευνας.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το ζευγάρι δέχθηκε την επίθεση του 19χρονου στο γκαράζ της οικίας τους. Ο άνδρας πάλεψε με το αγόρι, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς είχε απέναντί του έναν νεαρό άνδρα, που ασχολιόταν με την πάλη και το ποδόσφαιρο. Ο Χαρούφ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το ζευγάρι. Ένας γείτονας που αντιλήφθηκε το συμβάν κάλεσε την αστυνομία.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι ο 19χρονος δάγκωνε στο πρόσωπο τον Στίβεν. Μία αστυνομικός τον χτύπησε με πιστόλι ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε. Προσπάθησε να τον τραβήξει πάνω από το θύμα του, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε.«Ο δράστης ήταν ακατανόητα σκληρός», δήλωσε ο ένας από τους αστυνομικούς, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στη χρήση ναρκωτικών, τα οποία αργούν να εντοπιστούν στον οργανισμό, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη από τις γνωστές ουσίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης