Skip to main content

Υπόθεση ηρωίνης: Βρέθηκε ένας ακόμη τόνος

image

Κι άλλος ένας τόνος ναρκωτικών βρέθηκε σε αποθήκη στο Κορωπί Αττικής στην περιοχή Λαμπρικά μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση του λιμενικού σώματος ελληνικής ακτοφυλακής, στην οποία συμμετείχαν και δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 986 κιλά και 600 γραμμάρια ηρωίνης, που σύμφωνα με πληροφο��ίες, συνδέονται με τον εντοπισμό πριν περίπου δέκα ημέρες πάνω
του ενός τόνου ηρωίνης σε άλλη αποθήκη στο Κορωπί και σε έπαυλη στη Φιλοθέη, για την οποία έχουν ήδη προφυλακισθεί εννέα άτομα μεταξύ των οποίων ένας 40χρονος εφοπλιστής και ένα Αλβανός υπήκοος. Κατά την επιχείρηση έγιναν 14 συλλήψεις.

Όλα τα ναρκωτικά φαίνεται να είχαν μεταφερθεί στην Ελλάδα με φορτηγό πλοίο που βρίσκονταν εδώ και καιρό στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας και βρισκόταν υπό παρακολούθηση από τις διωκτικές αρχές.Το συγκεκριμένο πλοίο μπλοκαρίστηκε χθες βράδυ και μετά από συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού συνελήφθησαν τα 10 μέλη του πληρώματος και άλλα τέσσερα άτομα που φέρονται ως στελέχη της εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης