ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…….

ΨΈΜΑΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΆΡΘΡΟ : Η Απάτη των «Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών»

Απο την αρχή έως το τέλος το άρθρο είναι κατασκευασμένο απο γραφείο προπαγάνδας τα πρωτόκολλα εκλάπησαν απο πράκτορα της ορχάνα και δημοσιεύτηκαν και για φόβο των Ιουδαίων στο τέλος ο παπαγάλος BLOGGER καταλήγει:

Αν θέλετε πάντως τη δική μου άποψη, όποιος επιμένει ότι τα τα «Πρωτόκολλα» είναι αυθεντικά, είναι είτε ακροδεξιός εθνικιστής, είτε απατεώνας, είτε παραπληροφορητής…Θα απαντήσω σε απορείες στα σχόλια Και να γράψω μόνον τούτο: Προς υπεράσπιση τους μέχρι εχθές οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ έδειχναν μια απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών του 1969 όταν ο Μ Νταγιάν αλώνιζε στο κολονάκι .
protokolsionsoΈνας Γερμανός αντισημίτης συγγραφέας, ο Χέρμαν Γκέντσε (Hermann Goedsche) είχε παραχαράξει το βιβλίο του Ζολί, με τον εξής απλό τρόπο: Όπου ο Ζολί έγραφε «ο Αυτοκράτωρ», ο Γκέντσε έβαλε τις λέξεις «οι Εβραίοι». Έτσι, έγραψε το 1868 το μυθιστόρημα με τίτλο Biarritz, το οποίο υπέγραφε με το αγγλικό ψευδώνυμο sir John Retcliffe.Στο Biarritz περιγράφεται η δράση μιας εβραϊκής ομάδας συνωμοτών που σχεδιάζει να κατακτήσει τον κόσμο. Φυσικά, το μυθιστόρημα είναι φανταστικό και ο Γκέντσε, αν και δηλωμένος αντισημίτης, δεν ισχυρίστηκε ποτέ το αντίθετο.
Ένα κεφάλαιο του Biarritz ονομάζεται Στο Εβραϊκό Κοιμητήριο ��την Πράγα ……
και περιγράφει μια μυστική νυχτερινή συνάντηση που έγινε στο χώρο εκείνο, την ημέρα της εβραϊκής γιορτής της Σκηνοπηγίας. Σ’ αυτό το κεφάλαιο μιλάει ένας ραβίνος που ονομάζεται Άιχορν ή Ράιχορν (Eichhorn ή Reichhorn).Όπως φαίνεται, το συγκεκριμένο κομμάτι του Biarritz άρεσε πολύ στους Ρώσους αντισημίτες. Έτσι «μαγειρεύτηκαν» τα Πρωτόκολλα, στο Παρίσι, ανάμεσα στα 1895 και 1899. Δημιουργός τους φαίνεται να είναι ένας πράκτορας της Οχράνα, ο Παϊτόρ Ιβάνοβιτς Ρατσόφσκι (Pytor Ivanovich Rachovsky), ο οποίος είναι γνωστό ότι πλαστογράφησε και άλλα κείμενα στις διάφορες συνωμοσίες που είχε λάβει μέρος.
Πιθανότατα ένας από τους στόχους του Ρατσόφκσι, ήταν να αμαυρώσει την υπόληψη του Ρώσου υπουργού Οικονομικών του τσάρου, του Σεργκέι Βίτε (Sergei Witte), με την κατηγορία ότι ακολουθούσε διαταγές των Εβραίων.

Εκείνο τον καιρό ο Βίτε ήταν ο κύριος πρωτεργάτης του αστικού κινήματος για τον εκμοντερνισμό της Ρωσίας και του περιορισμού της επιρροής της παλιάς ρωσικής αριστοκρατίας. Τα Πρωτόκολλα, ίσως, προσπαθούσαν να δυσφημίσουν την ανασυγκρότηση της ρωσικής οικονομίας και το οικονομικό «πρόγραμμα» του Βίτε.

biarritzstrangeomniverseΤο 1872 τα Πρωτόκολλα κυκλοφόρησαν στην Αγία Πετρούπολη μεταφρασμένα στα Ρωσικά, ως φυλλάδιο με τίτλο Στο Εβραϊκό Κοιμητήριο στην Πράγα – Οι Εβραίοι, Βασιλιάδες του Κόσμου.Το 1876, ένα παρόμοιο φυλλάδιο εμφανίστηκε στη Μόσχα, το 1880 στην Οντέσα και την Πράγα και ο κύκλος του έκλεισε το 1886, όταν κυκλοφόρησε στο Παρίσι στο περιοδικό La Contemporain. Σε καμία φυσικά από όλες αυτές τις εκδόσεις δεν αναφερόταν πουθενά ότι το κείμενο ανήκε στο μυθιστόρημα Biarritz.Στη Γερμανία τα Πρωτόκολλα έφτασαν περίπου το 1918. Ένας από αυτούς που τα διέδωσαν εκεί ήταν ο Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ (Alfred Rosenberg), ένας Εσθονός διανοούμενος γερμανικής καταγωγής.
Ο Ρόζενμπεργκ ισχυριζόταν ότι ένας ξένος είχε μπει μέσα στο δωμάτιό του, έβαλε το βιβλίο των Πρωτοκόλλων στο τραπέζι του και έφυγε χωρίς να πει λέξη. Φυσικά, η ιστορία αυτή δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί αν είναι αληθινή. Σίγουρα πάντως, ο Ρόζενμπεργκ ήταν ένας ένθερμος υποστηρικτής της αυθεντικότητας των Πρωτοκόλλων.
Όταν έφτασε στη Γερμανία, ο Ρόζενμπεργκ έγινε μέλος της μυστικιστικής ομάδας Κοινωνία της Θούλης, η οποία ήταν ο χώρος από τον οποίο ο επερχόμενος ναζισμός άντλησε τη μεταφυσική του θεώρηση. Ο Ρόζενμπεργκ έκανε πολλές ομιλίες σχετικά με τα Πρωτόκολλα και ήταν στο πλευρό του Χίτλερ, όταν εκείνος αποπειράθηκε το πραξικόπημα του Μονάχου το 1923.
Ως ειρωνεία, την αυθεντικότητα του κειμένου «επιβεβαίωνε» σε κάποια αντίτυπα ένας «Άγγλος διπλωμάτης» που ονομαζόταν σερ Τζον Ρέντκλιφ (John Readclif), που όπως είδαμε, ήταν στην ουσία το ψευδώνυμο του Γκέντσε…
sir john retcliffeΣτη γαλλική έκδοση του La Contemporain, που είχε το συμπληρωματικό τίτλο Η Ομιλία του Ραβίνου, έχουμε μια ακόμη αστεία «επιβεβαίωση». Ο εκδότης Francois Bournand προλόγιζε εκεί: «Σας παρουσιάζουμε τα πραγματικά σχέδια των Εβραίων, όπως τα εκφράζει ο αρχι-ραβίνος Τζον Ρέντκλιφ σε μια ομιλία του τη δεκαετία του 1880».Όπως βλέπετε, ανάλογα με τις ορέξεις του κάθε εκδότη, ο Ρέντκλιφ ήταν άλλοτε Άγλλος διπλωμάτης, άλλοτε αρχιραβίνος…Άλλες εκδόσεις των Πρωτοκόλλων παρουσίαζαν τον Γκέντσε ή τον Ρέτκλιφ, Ρέντκλιφ κ.τλ., όχι ως «αρχι-ραβίνο», αλλά ως ήρωα. Το 1933, η σουηδική έκδοση έγραφε με μελαγχολικό ύφος: «Ο σερ Τζον Ρέντκλιφ πλήρωσε με τη ζωή του, για να φέρει στο φως τη μεγάλη εβραϊκή συνωμοσία. Ήταν ένα θλιβερό τέλος για ένα διπλωμάτη και ιστορικό»…Τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να επαληθευτούν από πολλές πηγές.Φυσικά, οι αντισημίτες απορρίπτουν αυτόματα τις προηγούμενες αποκαλύψεις, χρησιμοποιώντας το επιχείρημα ότι όλες οι μελέτες που καταδικάζουν την αυθεντικότητα των Πρωτοκόλλων, είτε είχαν χρημ��τοδοτηθεί είτε είχαν γραφτεί από Εβραίους!Αν θέλετε πάντως τη δική μου άποψη, όποιος επιμένει ότι τα τα «Πρωτόκολλα» είναι αυθεντικά, είναι είτε ακροδεξιός εθνικιστής, είτε απατεώνας, είτε παραπληροφορητής…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.659