Όταν η συμφορά συμφέρει, λογάριαζε την για πόρνη Οδυσσέας Ελύτης

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2023%252F01%252F2111111

2111111Σε αυτά τα χρόνια του μνημονίου ανερυθρίαστα οι εκάστοτε κυβερνώντες με τους συνοδοιπόρους τους του κρατικού μηχανισμού εργαζόμενους οδήγησαν και οδηγούν το γένος των Ελλήνων στην καταστροφή ,διαλύσανε το σύστημα υγείας διαλύσανε την παιδεία ξεπουλήσανε τις εθνικές οδούς ,ξεπουλήσανε όλα τα αεροδρόμια της χώρας, τα λιμάνια, τον ΟΤΕ, τα ελληνικά διυλιστήρια , την

φαρμακοβιομηχανία την καταστρέψατε και την καταστρέφετε , οδήγησαν στην καταστροφή τους μικρομεσαίους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, και τώρα τους αγρότες στον αφανισμό και στην απόγνωση, ο στρατός της Ελλάδος α��ήμπορος ( με σάπιους θώρακες τανκς, με υποβρύχια που γέρνουν, με πλοία που αν τους κάνεις αμμοβολή τρυπάνε οι λαμαρίνες, τυφλά αεροπλάνα χωρίς ραντάρ),3 γεγονότα που δεν πρέπει να μας διαφύγουν.
Α) Η Βουλγαρία μετακίνησε το στρατό της στα σύνορα με τα Σκόπια.
Β) Η Αλβανία αμφισβητεί τα
χερσαία σύνορα της Ελλάδας.
Γ) Η Τουρκία θέλει τα πάντα.

Σημειωτέον ότι για λόγους οικονομίας δήθεν, στρατόπεδα στρατηγικής σημασίας στα σύνορά μας έχουν καταργηθεί. Αποναρκοθετήθηκε η περιοχή του Έβρου. Από τα Τάγματα Εθνοφυλακή�� Αμύνης (ΤΕΑ) έχει αφαιρεθεί επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου ο οπλισμός.
Οσονούπω θα επιβεβαιωθεί ο ποιητής που έγραψε σαν πόρνη εκαρτέραγε τον Τούρκο να την πάρει και εκτός ελαχίστων ιεραρχών μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού θα μας κατακεραυνώνουν από άμβωνος ότι είμαστε αμαρτωλοί και ότι ήταν θέλημα Θεού η Ελλάδα να τουρκέψει. Όλα αυτά βάσει του δόγματος η φτώχεια αμαρτία, τα πλούτη ευτυχία, οι φτωχοί είναι αμαρτωλοί .Ξεχνούν όμως όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες ότι λογαριάζουν την συμφορά ως κέρδος που συμφέρει.
Ξεχνούν και το άλλο Ότι Ταρπήιος βράχος είναι ένα βήμα από το Καπιτώλιο .
Ο Ταρπήιος Βράχος -ο τόπος των ατιμωτικών εκτελέσεων στη Ρώμη- ήταν πίσω από το Καπιτώλιο -το κέντρο εξουσίας

ΥΓ. Σαν πόρνη εκαρτέραγε Τουρκό- Αλβανο-Βούλγαρους να την πάρουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.051