Όχι εγώ! Οι υφιστάμενοι μου!!

%25CE%25B3%25CE%25B3%25CE%25B3%25CE%25B3%25CE%25B3%25CE%25B3Δικογραφία που εμπλέκει τον πρώην υφυπουργό ανάπτυξης Αθανάσιο Σκορδά σε παράνομες επιχορηγήσεις προς εταιρεία ανακύκλωσης, διαβιβάστηκε την Παρασκευή από
τους εισαγγελείς Διαφθοράς στης Βουλή. Ειδικότερα, η υπόθεση αφ��ρά παράνομες επιχορηγήσεις ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ υπέρ εταιρείας ανακύκλωσης με την επωνυμία ΕΛΒΥΑΝ η οποία από την δικογραφία καταγράφεται ως ανύπαρκτη.

Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της κακουργηματικής απιστίας και της ηθικής αυτουργίας σε συνδυασμό με το Ν.1608/50 “περί καταχραστών του δημοσίου χρήματος” και στρέφεται ακόμη σε βάρος 2 υπαλλήλων της ��ιεύθυνσης Βιομηχανικής Χωροθεσίας και Περιβάλλοντος, της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, καθώς και σε βάρος του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αθ. Σκορδά.

Οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται ότι ακύρωσαν απόφαση του προηγούμενου υπουργού, η οποία απέτρεπε την επιχορήγηση και με διάφορες μεθοδεύσεις έδωσαν τα 2 εκατομμύρια στην ΕΛΒΥΑΝ παρότι δεν τα δικαιούνταν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.631