Skip to main content

Άει χάσου Λυμπεράκη μαζί με την Αντουανέτα

%25CE%25BE%25CE%25BE%25CE%25BE%25CE%25BE«Oι φτωχοί δεν ξέρουν να ψηφίζουν» ήταν το συμπέρασμα και το είπε μάλιστα έτσι μια Λυμπεράκη με κάτι που γυαλίζει στη μύτη. Η εν λόγω Λυμπεράκη είναι λέει πρώτη εξαδέλφη της Ντόρας
Μπακογιάννη.
Μια άλλη με μάτια που αν τα δεις αγριεμένα τη νύχτα .νομίζει ότι είσαι στο Γέλλοουστόουν,ανάμεσα στις Γκρίζλις έβαλε κάτω τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να την πατήσει ,αλλά η Ζωή δεν μάσησε και την ισοπέδωσε μέσα στο ίδιο το στούντιο που της παραχώρησαν. Μάλιστα η Ζωή της είπε πολλά και για τις συχνότητες που ελέω ουσιαστικής κατάληψης έχουν συγκεκριμένα συμφέροντα.
Φυσικά η Ζωή ,την οποία έχουν εδώ και καιρό ισοπεδώσει και στην προσωπική της ζωή θύμισε ότι η εν λόγω με τα συγκεκριμένα μάτια είναι η επίσημη αγαπημένη(αυτό τον καιρό) του Κώστα Μπακογιάννη,υιού της Ντόρας…
Μια άλλη πρώην στενή αγαπημένη ΟΛΩΝ των πρωθυπουργικών αυλών εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη για να δώσει και εκεί τα φώτα της.Η Αννα Παναγιωταρέα.
Τη θυμόμαστε ένα απόγευμα με κυβέρνηση Μητσοτάκη να έχει προσφέρει το μπράτσο της για να στηριχτεί η Μαρίκα Μητσοτάκη σε μια βολτα στο Κολωνάκι…
Είναι η ίδια που εμφανίστηκε ως η λαλιά του Σαμαρά στο περίεργο θέμα με την Αμφίπολη προεκλογικά.
Το δυστύχημα είναι ότι ο μισός ελληνικός πληθυσμός ζει είτε στο όριο,είτε κάτω από το όριο της φτώχειας. Η κ.Λυμπεράκη, ανήκει στο Κόμμα που λέγεται Ποτάμι και έχει αρχηγό τον Σταύρο Θεοδωράκη που είχε γίνει γνωστός για τις παχυλά αμειβόμενες εκπομπές του(αυτές που σατίριζε με τόση επιτυχία ο Μητσικώστας) σε κρατική τηλεόραση και ΜΕΓΚΑ.
Πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα που έβαλε η κ.Λυμπεράκη:
Με δυο τρόπους:
-Να δώσουν στους φτωχούς να τρώνε παντεσπάνι,όπως είχε προτείνει κατά την πολιορκία των Βερσαλιών απο φτωχούς,η Αντουανέττα.
-να τους αφαιρεθούν τα εκλογικά βιβλιάρια και αν��ί καθενός φτωχού να ψηφίζει ένας πλούσιος, ώστε να παραμένει σταθερός και ο πληθυσμός.
Αει χάσου μωρή Λυμπεράκη…

Του Γιάννη Ντάσκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης