Skip to main content

Έριξαν τον γάιδαρο στο ξεροπήγαδο.

%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B4%25CE%25B1Το πως συμπεριφέρονται στα ζώα είναι μέτρο σύγκρισης των πολιτισμών. Στα προηγμένα κράτη έχουμε δει να αφήνονται τεράστιες περιουσίες και να κληρονομούν εκατομμύρια δολάρια γατάκια, σκυλάκια, και μέχρι πρότινος στο Τέξας
υπήρχαν ταμπέλες που απαγόρευαν στα σαλούν την είσοδο σε σκύλους και Έλληνες. Αφού δεν αντιδράσαμε και δεν διεκδικήσαμε τα δικαιώματα μας ας υποστούμε τις συνέπειες, ο γάιδαρος άμα δεν γκαρίξει δεν θα βγει έξω από το ξεροπήγαδο. Με παραχωρήσεις, με οζ γκελντι αφεντιμ και δόγμα μαγκιά, κλανιά και κώλο φιλιστρίνι, ο ωχ-αδερφισμός και οι λιλιπούτειοι πολιτικοί μας μας έριξαν στο πηγάδι. Στο 98,4% του ΑΕΠ υποχώρησε το δημόσιο χρέος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανακοίνωσε επίσημα το Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΓΔΔΧ), επιβεβαιώνοντας την προηγούμενη πρόβλεψή του ότι το χρέος θα υποχωρήσει κάτω από το όριο του 100% του ΑΕΠ στο τέλος του 2017.
Το αντστοιχο της Ελλάδας, είναι 191.58% (28 Φεβ. ’18). Η Κύπρος βγήκε από τα ”μνημόνια”, η Ελλάδα παραμένει, με το δημόσιο χρέος της να αυξάνεται, αντί να μειώνεται, εξαιτίας διόγκωσης του αριθμού των αργόσχολων στο Δημόσιο.
πηγη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης