Skip to main content

Έφαγε ένα κουλούρι και παραλίγο να τη συλλάβουν για παράνομη χρήση ναρκωτικών

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2Fllll 7
llllΌταν η Ελίζαμπεθ Έντεν γεννούσε την κόρη της, δεν περίμενε ότι ένα κουλούρι με σπόρ��υς παπαρούνας θα
ανάγκαζε τους γιατρούς να την αναφέρουν στις αρχές.

Αλλά αυτό συνέβη όταν η μητέρα από την κομητεία της Βαλτιμόρης, στο Μέριλαντ, βρέθηκε θετική για οπιοειδή κατά τη διάρκεια εξέτασης, ανέφερε η θυγατρική της NBC WBAL-TV.

Η Έντεν δήλωσε ότι είχε συσπάσεις καθώς έφερε το μωρό της στον κόσμο στις 4 Απριλίου πέρυσι, όταν ένας γιατρός την προειδοποίησε ότι οπιοειδή βρέθηκαν στο αίμα της. Σε μάθημα του γυμνασίου είχε μάθει ότι σπόροι παπαρούνας μπορεί να προκαλέσουν ψευδώς θετικές εξετάσεις στα ναρκωτικά, είπε στον γιατρό ότι πρέπει να έγινε κάποιο λάθος: Το πρωινό της πρέπει να έχει προκαλέσει αυτά τα αποτελέσματα. Ο γιατρός όμως την είχε ήδη καλέσει την πρόνοια.

«Είπα,” Μπορούμε να κάνουμε πάλι τεστ; και έφαγα ένα κουταλάκι σπόρου παπαρούνας το πρωί για πρωινό “και είπε:” Όχι, σε έχουμε αναφέρει στις αρχές”», τόνισε. Αναγκάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για πέντε ημέρες και ανατέθηκε σε αστυνομικούς να ελέγξουν το σπίτι της. Η υπόθεση της έκλεισε έκτοτε.

Η Έντεν χαρακτήρισε το περιστατικό ως «τραυματικό».

Η Δρ Τζούντιθ Ρόζιτερ-Πρατ, επικεφαλής του τμήματος μαιευτικής και γυναικολογίας του ιατρικού κέντρου St. Joseph, δήλωσε ότι οι γιατροί χρησιμοποιούν τέτοιες εξετάσεις για να πιάσουν τις μητέρες που χρησιμοποιούν παράνομα ναρκωτικά.



Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης