Skip to main content

Έχω κάποιες απορίες

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2F2018 06 24 7 14 37
2018 06 24 7 14 37Παρακολουθούσα τα βίντεο στο YouTube από το pride “υπερηφάνειας” της Θεσσαλονίκης, που δίχως αυτό, η Θεσσαλονίκη φαίνεται πως μάλλον δεν θα είχε κάτι για το οποίο θα μπορούσε να υπερηφανεύεται.

Είδα λοιπόν -και άκουσα- πολλά άτομα, που μιλούσαν αγγλικά. Άρα δεν ήταν Έλληνες, άρα, ήρθαν από άλλες χώρες να δείξουν “μπούγιο”, ότι “είμαστε πολλοί” τέλος πάντων και δεν ξέρω τι άλλο θέλουν να δείξουν.
Στην παρέλαση μάλιστα, σημειώθηκε και ένα επεισόδιο -όπως λένε τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, στο οποίο δύο άτομα, πέταξαν δύο «περήφανους» στη θάλασσα.Για να καταλάβετε, ο ένας από τους δύο «περήφανους» (που κι οι δύο κατόπιν μύριζαν «Θερμαϊκό» από τα διακόσια μέτρα), ήταν -λένε- από τη Βραζιλία.
Η απορία μου είναι η εξής και θα την εκφράσω, με κίνδυνο να μου κολλήσουν τις γνωστές τους πλέον ταμπέλες, όπως και συνηθίζουν να κάνουν πάντα, για να φιμώσουν οποιαδήποτε αντίθετη γνώμη:«Αν (τολμήσουν να) ζητήσουν να κάνουν παρέλαση και οι Straight, δηλώνοντας κι εκείνοι “τη δική τους περηφάνια γι αυτό που είναι”, θα θεωρηθεί ρατσιστικό; μήπως δεν έχει κανείς άλλος το δικαίωμα να αισθάνεται κι εκείνος υπερήφανος γι αυτό που είναι; θα τους δοθεί η άδεια να παρελάσουν, ή θα τους περιποιηθούν δημοκρατικά τα επίσης “περήφανα” ΜΑΤ χτυπώντας τους με ευσπλαχνία στα κεφάλια με τα αξιαγάπητα στυλιάρια τους μέχρι να ματώσουν και θα τους μπουζουριάσουν έπειτα μέσα μαστουρωμένους και ζαλισμένους από τα χημικά, σαν κοτόπουλα;»
Απλά ρωτάω, με την αμυδρή ελπίδα, πως, το να ρωτάς κάτι, ακόμη δεν το έχουν καταντήσει ποινικό αδίκημα, βάση του… “αντιρατσιστικού” νόμου
ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης