Skip to main content

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ;

zzΤρία ολόκληρα χρόνια, από το 2012 ως το 2015, ήταν στηνΝ.Δ ο…Βελόπουλος, αλλά ποτέ δεν ήταν υποψήφιος βουλευτής της. Γιατί άραγε; Δεν το θέλησε ο ίδιος ή μήπως υπήρξαν άλλοι λόγοι; Ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει πως δεν πήγε στηνΝ.Δ για την… καρέκλα, αλλά ασφαλώς και ισχύει το δεύτερο, καθότι ο…
Βελόπουλος είχε εκκρεμή ζητήματα
Ζ��τημα 1ον) Εκκρεμούσε εις βάρος του μια δίωξη για το «πόθεν έσχες», καθώς ο λεγάμενος περιλαμβανόταν στη λίστα των νυν και πρώην βουλευτών και ευρωβουλευτών αλλά και των συζυγών τους, που εξήγαγαν σε τράπεζες του εξωτερικού πάνω από 100.000 ευρώ το 2011, την περίοδο που εθεωρείτο πιθανό το ενδεχόμενο χρεοκοπίας. Η δε δίωξη, είχε ασκηθεί εις βάρος του γιατί «σήκωσε» το χρηματικό ποσόν των 400.000 ευρώ, που ήταν κατά πολύ υψηλότερο από τις καταθέσεις του, σύμφωνα με το «πόθεν έσχες» που είχε υποβάλει στη Βουλή το 2010.
Ζήτημα 2ον) Οι… κακές του παρέες! Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές του 2012 είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί ο Μάρκος Καραμπέρης ως αρχηγός ενός κυκλώματος τοκογλυφίας και εκβιασμών, με πεδίο δράσης την Βόρειο Ελλάδα. Και δεν ήταν μόνο οι κοινές τους εμφανίσεις που εξέθεταν τον Βελόπουλο, αλλά και το γεγονός ότι όταν ο Β. ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, με το ψηφοδέλτιο «Καθαρά Χέρια» (πραγματικά αθεόφοβος!) είχε τοποθετήσει τον Καραμπέρη υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας.Επιπροσθέτως, είχε αποκαλυφθεί τότε η σχέση του Β. με το… μπουμπούκι Δημήτρη Λαμπάκη, κατηγορούμενο μιας άλλης ομάδας τοκογλύφων της Βορείου Ελλάδος, που εξαρθρώθηκε το 2012.Καλό θα ήταν πάντως να μας εξηγήσει ο ίδιος την έκβαση αυτών των υποθέσεων .

politiko safaritrito.png
Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης