Skip to main content

Ανάξιοι.Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδος



%25CF%2580%25CF%2580%25CF%2580%25CF%2580%25CF%2580%25CF%2580%25CF%2580Ενα απο τα μεγάλα πρόβληματα της Ελλάδος – είναι ότι, κάθε φορά που προσπαθεί να απαλλαγεί από την ”σαβούρα” του χτες, δηλ. τους επιτήδειους-τυχοδιώκτες που διέλυσαν την χώρα αφού την χρησιμοποίησαν για το ”εγώ” τους ,αυτοί εμφανίζονται πάλι,δήθεν ως ”μοναδικοί και αναντικατάστατοι”, χρησιμοποιώντας ”πληρωμένους κλακαδόρους” για να μας πείσουν για την ”αναγκαιότητά” τους και το δήθεν… ”φρέσκο” που πρεσβεύουν. Αλλά, με τα ίδια ”χαλασμένα το��βλα” ( αποτυχημένους Πολιτικούς, που εκπροσωπούν μόνο τον εαυτόν τους, με την νοοτροπία ραγιάδων), νέο ”οικοδόμημα”, ΔΕΝ χτίζεται. Ούτε αντέχει η Ελλάδα άλλα ”καραγκιοζιλίκια” από ”αυτοανακηρυγμένους ηγέτες”, ψώνια και μη.
Είναι οι ίδιοι, άξεστοι και άσχετοι ”φιγουρατζήδες-μηδενικά”, που ”σκότωσαν” κάθε καινούργιο και θετικά διαφορετικό που πήγε να αναπτυχθεί για να μην χάσουν την ”καρέκλα” τους, μην τεθούν στο περιθώριο. Και τα αποτελέσματα της ”εγωπάθειας” και μονιμότητάς τους, τα ζήσαμε: Διάλυση κλπ
Θα προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία, όσοι-όσες, (ως πρώτο βήμα) αν καταλάβουν μόνοι τους ότι επιβάλλεται να αποχωρήσουν. Δεν χρειάζεται περισσότερη απραξία και καταστροφή. H εμμονή τους για δεκαετίες, να ”παραμένουν στα πράγματα, κολλημένοι στις καρέκλες”, είχε ως αποτέλεσμα να μην γίνει ανανέωση, να καταντήσουν τα πολιτικά κόμματα ανενεργά γηροκομεία , να μην τα πλησιάζουν νεότεροι, με μόρφωση-κατάρτιση, ζωντάνια, θέληση και προπάντων ήθος. Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από Άξιους και όχι από ναι-ναι-κους μνημονιακούς.Ο Κ Παλαμάς μας δίνει τον ορισμό Ανάξιος όποιος δεν μπορεί μες στον σεισμό τον χαλασμό κάστρο την γνώμη του να στήσει .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης