Skip to main content

Αντιπρύτανης ΑΠΘ: «Ο κοροναϊός είναι κατασκευασμένος… υπάρχει εμβόλιο αλλά το κρύβουν»

Σε μια περίεργη τοποθέτηση για τον κοροναϊό προχώρησε ο αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Γιαννακουδάκης
Σε μια περίεργη τοποθέτηση για τον κοροναϊό προχώρησε ο
αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Γιαννακουδάκης.

Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται σε συναγερμό για την επιδημία που τείνει να εξελιχθεί σε πανδημία, με τους ειδικούς να συνιστούν ψυχραιμία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δύσκολη αυτή κατάσταση, ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ αναπαρήγαγε θεωρίες συνομωσίας, του είδους που συναντά κανείς σε διάφορες ιστοσελίδες τρίτης κατηγορίας του διαδικτύου.


Μιλώντας στην εκπομπή «Τα Λόγια της Πόλης», στον τηλεοπτικό σταθμό TV100 ο κ. Γιαννακουδάκης δήλωσε ότι «πιθανολογεί πως ο νέος κοροναϊός είναι κατασκευασμένος» και μάλιστα πως υπάρχει ήδη εμβόλιο το οποίο αναπτύχθηκε πριν από την εξάπλωσή του αλλά δεν το ανακοινώνουν «για λόγους σκοπιμότητας».

«Μπορώ να υποθέσω ότι και το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή την στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας», είπε.

«Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτό τον ιό δεν είναι η επικινδυνότητά του, αλλά είναι η ικανότητά του να διαδίδεται. Όλα τα μέτρα μικρό αποτέλεσμα μπορεί να έχουν», συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακουδάκης, ο οποίος «ευτυχώς» τόνισε πως δεν χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε…

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης