Skip to main content

Απίστευτο – 15 μηνών μωράκι έπεσε από τον 11ο όροφο μίας πολυκατοικίας στη Minneapolis των ΗΠΑ και σώθηκε – Αισιόδοξοι οι γιατροί που το παρακολουθούν!

Μόνο ως θαύμα μπορεί να χαρακτηριστεί ότι ένα μωράκι 15 μηνών έπεσε από τον 11ο όροφο μίας πολυκατοικίας στη Minneapolis των ΗΠΑ και κατάφερε να σωθεί. Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα καταφέρει να σωθεί.
3f3a77fc5987a64d1fa14b8dea710adeΤο μωράκι γλίστρησε μέσα από το κενό στα κάγκελα την ώρα που έπαιζε στο μπαλκόνι και για καλή του τύχη προσγειώθηκε σε ένα σημείο που
ήταν συγκεντρωμένα φύλλα. Αυτό ήταν και σωτήριο για το μωρό, δεδομένου ότι σε διαφορετική περίπτωση ο θάνατος θα ήταν ακαριαίος, γράφει το startribune.com.
https://wpmedia.news.nationalpost.com/2014/05/minneapolis1.jpg?w=450&h=553
Το μωράκι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με κατάγματα στα πλευρά, στα χέρια και στη σπονδυλική στήλη, ενώ έχει και ένα τραύμα στον πνεύμονα.
Ευτυχώς για το ίδιο δεν έχει κάποιο σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και αυ��ό είναι πάρα πολύ σημαντικό, όπως αναφέρουν οι γιατροί του νοσοκομείου.
https://eirinika.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης