Skip to main content

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΛΑΜΙΑ – ΒΟΛΟ!

Toυ Γιάννη Ντάσκα
Σκάνδαλα στη Λαμία και τη Μαγνησία αποκαλύπτονται στις ερευνητικές εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού “Βεργίνα”, και μεταδίδονται πανελλαδικά μέσα από
δίκτυο καναλιών. Στην Αττική μεταδίδονται μέσω του ATTICA και μέσω της εκπομπής “Σχολιάζοντας την Επικαιρότητᨔ του Στέργιου Καλόγηρου.

Στη Λαμία αποκαλύπτονται τα σκάνδαλα της Συνεταιριστικής Τράπεζας για την οποία η Δικαιοσύνη κάνει ανάκριση κακουργηματική με βήμα χελώνας αφού το πόρισμα έχει εκδοθεί πριν 3 χρόνια και πλέον και η ανάκριση άρχισε απο την ανακρίτρια Λαμίας κ. Μαλιώρα άρχισε οριν ένα μήνα.

Αγνωστο αν αυτό οφείλεται σε φόρτο εργασίας της ανακρίτριας σε καθυστερημένη αποστολή δικογραφίας προς την ανακρίτρια ή σε κάποια άλλη αιτία.

Η Λαμία πάντως είναι τόπος παραγωγής σκανδάλων σοβαρών.
Εκτός της Συνεταιριστικής (ζημία 150 εκατομ ευρώ σε μεριδιούχους-Δημόσιο) της οποίας το σκάνδαλο κουκουλώνεται απο το 2000 και εντεύθεν σε τοπικό επίπεδο και πολύ πριν συσταθεί αυτή η νέα δικογραφία που τώρα είναι αντικείμενο ανάκρισης, μόλις τον Μάίο του 2017 με πρωτοβουλία του νέου ανεξάρτητου Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη βγήκε στον αέρα μέγα σκάνδαλο εκατομμυρίων ευρώ στο ΔΗΠΕΘΕ.

Το σκάνδαλο αυτό έχει τη μορφή πορίσματος από την Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης της Επιθεωρήτριας Παπασπύρου-Ζεντέλη.

Σε αυτό θα επανέλθουμε καθώς τα τοπικά ΜΜΕ δεν διαθέτουν (;) καμία πληροφορία..

Στη Μαγνησία γίνονται αποκαλύψεις για καταδίκες του τοπικού συνεταιρισμού ΕΒΟΛ σε αποζημιώσεις στελεχών του. Επιπλέον τίθεται ζήτημα απο έρευνες της Περιφέρειας και ανακοινώσεις για ρύπανση χειμάρρου και απο τον συνεταιρισμό.

Στην εκπομπή αποκαλύφθηκε επίσημο έγγραφο με πολύ σοβαρές εγγραφές για τον τρόπο διαχείρισης υλικών του συνεταιρισμού (λάσπη) και το υλικό θα υποβληθεί στις αρμόδιες αρχές για να αξιολογηθεί αν είναι σύννομη η διαχείριση για το περιβάλλον και την υγιεινή.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συνεταιρσιμού Ν.Πρίντζος, αδελφός του πρώην βουλευτή της Μαγνησίας (ΝΔ) Πρίντζου υποστηρίζει ότι όλα είναι σύννομα (και οι …καταδίκες!!!) και ότι αυτά είναι συκοφαντίες κλπ
Ιδού η εκπομπή:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης