Skip to main content

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απίστευτη καταδίκη αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ!

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2Fastynomiakordela1
astynomiakordela120 χρόνια για ληστεία, υπό συνθήκες που θυμίζουν ταινίες γκάγκστερςΠοιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες, όταν αυτοί γίνονται ένα με τους κακοποιούς και ακόμα χειρότερα;
Σε συνέχεια κρουσμάτων έκνομης συμπεριφοράς αστυνομικών και δικαστικών και των κατά καιρούς καταδικαστικών αποφάσεων και εκεί που νομίζαμε ότι “τα είχαμε δει όλα” με τύπους σαν τον… Καλούση, την Μπουρμπούλια και αστυνομικούς που μετατρέπονται σε μπράβους η σε τοκογλύφους η χρηματίζονται για διακίνηση ναρκωτικών, κατασκευές αυθαιρέτων κλπ μια νέα υπόθεση που εκδικάστηκε στην Πάτρα μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Ένας ηλικιωμένος Ελληνας με δεκαετίες στο εξωτερικό έφερε κάμποσα, δηλαδή πολλά, χρήματα στην Ελλάδα για να κάνει μεταξύ άλλων και δωρεές.
Στην πορεία του έκλεψαν περίπου 300.000 ευρώ. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος θα πείτε που πέφτει θύμα τέτοιας πράξης.
Απευθύνεται στην ασφάλεια. Και αναλαμβάνουν την έρευνα οι αστυνομικοί.
Κάποιος βαθμοφόρος “φέρνει τούμπα” τον ηλικιωμένο και τον πείθει ότι είναι απόλυτα ασφαλής να του εκμυστηρευτεί τα πάντα και περνώντας από την Ασφάλεια να αισθάνεται επίσης ότι “είναι σε καλά χέρια”.
Ο ηλικιωμένος κάποια ημέρα φτάνει στην Ασφάλεια, ενημερώνει ότι μεταφέρει μαζί του ποσό 580.000 ευρώ και ζητεί συνδρομή, για την οποία είχε λάβει διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις παροχής, ώστε τα χρήματα να μετακινηθούν με ασφάλεια.
Όταν φεύγει για να “τακτοποιήσει” τα χρήματα στο δρόμο τον αιφνιδιάζει κάποιος και του παίρνει το ποσό, χτυπώντας τον μάλιστα άσχημα.Δεν χρειαζόταν άλλωστε και πολύ αφού ήταν ηλικιωμένος.
Ένας περαστικός γιατρός βλέπει την σκηνή, παρατηρεί ότι ο ληστής μπαίνει σε ένα λευκό αυτοκίνητο που ακολουθούσε και τα καταθέτει στην… Ασφάλεια.
Ληστεία.
Όσα ακολούθησαν θυμίζουν τις ανάλογες ταινίες που έκαναν θραύση, όπως π.χ. το “ΛΕΟΝ” με την “μικρή” Νάταλι Πόρτμαν και τον Ζαν Ρενό.
Ένας διεφθαρμένος αστυνομικός που νομίζει ότι ελέγχει και την υπηρεσία και τα κυκλώματα, αλλά δεν τα ελέγχει.
Πράγματι οι αστυνομικοί βρίσκουν την ταυτότητα του αυτοκινήτου και πέφτουν… ξεροί!
Το είχε πάρει για… 6 μήνες ένας βαθμοφόρος συνάδελφός τους.
Η έρευνα τους οδηγεί σε Αλβανό που έκανε τη ληστεία και διέφυγε με το αυτοκίνητο αυτό.
Ανοίγουν το απόρρητο των επικοινωνιών,βρίσκουν καμιά 30αριά συνομιλίες του Αλβανού με τον βαθμοφόρο αστυνομικό πριν και μετά τη ληστεία.
Η γυναίκα της υπόθεσης(πάντα υπάρχει μια γυναίκα σε τέτοιες υποθέσεις…) ομολογεί ότι ο Αλβανός με τον οποίο είχε σχέση στενή πήρε 80.000 ευρώ και το μισό εκατομμύριο το κράτησε ο αστυνομικός!
Το θεωρήσαμε απίστευτο…
Και ψάχνοντας την δικογραφία και τη δίκη μέσω των παραγόντων της προέκυψε ότι ο νέος στην ηλικία βαθμοφόρος είχε προλάβει ήδη να κάνει επενδύσεις τα χρήματα που κέρδιζε σε δυο βίλες!!!.
Περιμέναμε την κατάληξη της ιστορίας καθώς είχαμε ως τέλος επιφυλάξεις, καθώς δικηγόρος του αστυνομικού είναι πασίγνωστος μεγάλος πολιτικός.
Ο επίλογος γράφτηκε στο κακουργιοδικείο της Πάτρας την Πέμπτη 31 Γενάρη.
Ο αστυνομικός δεν εμφανίσθηκε να απολογηθεί και ζήτησε παράταση της δίκης. Το δικαστήριο έκρινε ότι απλά δεν ήθελε να εμφανισθεί να μην αναγκαστεί να απαντήσει σε ερωτήσεις,να μην πιαστεί για τα καλά στο δόκανο και να αποκτήσει ένα υπερασπιστικό τρυκ: να λέει ότι δεν πρόλαβε, λόγω ανωτέρας βίας (ασθενής και κρατούμενος στις φυλακές) και καταδικάστηκε άδικα.
Οι εκτιμήσεις μας επηρεάζονται και από τις πληροφορίες ότι στους δικαστές έφτασαν πληροφορίες ότι στα κελιά των φυλακών που βρίσκεται και ο βαθμοφόρος οι κρατούμενοι δείχνουν με καμία σκίτσα με δικαστικούς λειτουργούς που είναι σε τοίχους και είναι εξαιρετικά χλευαστικά και απειλητικά.
Καταδικάστηκε στην ανώτατη προβλεπόμενη για το αδίκημα ποινή: 20 ΧΡΟΝΙΑ Κάθειρξη και 23 ο Αλβανός επειδή είχε χτυπήσει κιόλας τον μάρτυρα…
Το χειρότερο: Οι κακοποιοί είναι …υφιστάμενοι. Μαθαίνουν από επίορκους ποιοι πολίτες καταγγέλλουν, τι έχουν στα σπίτια τους, πότε απουσιάζουν και ορμούν…
Υπάρχουν και χειρότερες πληροφορίες, αλλά δεν έχουν διασταυρωθεί ακόμα…https://ntokoumenta.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης