Skip to main content

Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη.

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2FEHujQboWwAAbNd6
TTRCKSqJΑπό την Σκύλλα του Συνωστισμού στην Χάρυβδη του:::: διαγωνισμός στα σχολεία: «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα»
Από την Σκύλλα γλιτώσαμε από την Χαρυβδη πως γλιτώνουμε;Δεν σταματά με τίποτα και ξανακτύπησε Παραποιώντας την Ιστορία του Β Παγκοσμίου πολέμου το
βδέλυγμα των γραμμάτων με την δήλωση της ότι
EHujQboWwAAbNd6
Η Χάρυβδη. αναφέρεται στην 28η Οκτωβρίου, σημειώνοντας «στις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου», η ιταλική επίθεση προς την Ελλάδα, ωστόσο, δεν έγινε τις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως τονίζει στο μήνυμά της.

Αντίθετα, ο πόλεμος είχε αρχίσει 13 μήνες νωρίτερα, την 1η Σεπτεμβρίου του 1939, με την εισβολή της Γερμανίας στην Πολωνία -και την άμεση κήρυξη πολέμου στη Γερμανία από τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Επίσης τη στιγμή που σε περίοπτη θέση υπάρχουν λέξεις όπως ο «λαϊκισμός», η «αυταπάρνηση», η «αποξένωση», απουσιάζει εξ ολοκλήρου ο όρος «φασισμός», εναντίον του οποίου πολέμησε ο ελληνικός λαός αποκρούοντας την ιταλική επίθεση και δίνοντας στη συνέχεια θαρραλέο αγώνα κόντρα στους Γερμανούς. Ακόμη, αναφέρεται σε “κατακτητή” όταν είναι γνωστό ότι οι Έλληνες κατατρόπωσαν τους Ιταλούς…Αλλά ας θυμηθούμε και τους Γίγαντες Φίλη και Γαβρόγλου και να συνεχίσουμε να πλαγιάζουμε ήσυχοι ότι όλα βαίνουν κατά αριστεία
Αν η κυρία Κεραμέως είναι παράδειγμα αριστείας, τότε να με συγχωρείτε, αλλά προτιμώ την Θεία μου της δευτέρας δημοτικού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης