Skip to main content

Από τους 22 πολιτισμούς που έχουν εμφανιστεί στην ιστορία, οι 19 κατέρρευσαν όταν έφτασαν στο ηθικό επίπεδο που είναι τώρα η Ελλάδα.


aganaktismenoi syntagma32
Η κάθε μορφή εξουσίας ξέχασε τι σημαίνει ήθος και για ποιο σκοπό ασκεί την δύναμη της εξουσίας .Ξέχασε ότι αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία; Οι φυλακές της χώρας φιλοξενούν πολιτικούς, δικαστές, ιερωμένους κ.α .Φτάσαμε στο σημείο οι διεφθαρμένοι να είναι δυσφήμιση για το υπόλοιπο δέκα τοις εκατό. Η αποτυχία δεν είναι ένα μεμονωμένο, κατακλυσμιαίο γεγονός. Δεν αποτυγχάνεις μέσα σε μια νύχτα. Αντίθετα, η αποτυχία είναι κάποια σφάλματα κρίσεως που επαναλαμβάνονται κάθε μέρα. Φτάσαμε στο σημείο να δοθεί από εμάς νέα ερμηνεία στην λέξη πολιτική έτσι αυτό που ξέραμε μέχρι πριν μερικά χρόνια ότι το να κάνεις λάθος είναι ανθρώπινο, έγινε το να κατηγορείς κάποιον άλλον είναι πολιτική. Άκουσα τις προγραμματικές δηλώσεις όλων των αρχηγών των μεγάλων κομμάτων , το συμπέρασμα μου είναι ότι όλοι μιλούσαν σαν τον Λουδοβίκο 16ο τον Γάλλο βασιλιά ,που έλεγε είναι νόμιμο διότι το θέλω .Να τους θυμίσω εγώ ο αδαής μερικές παροιμίες ,που στην ουσία είναι και η λαϊκή μας σοφία η οποία και ποτέ δεν σφάλε�� και ας αφήσουν τις υδροφόρες και τις απειλές με κατασχέσεις κατά μέρος . Ένας πεινασμένος άνθρωπος είναι ένας θυμωμένος άνθρωπος. Ο πονεμένος αποκοιμήθηκε, ο νηστικός όχι
Η πείνα κάστρα πολεμά και κάστρα παραδίνειΟ πεινασμένος γάιδαρος, ξυλιές δε λογαριάζει.Και όπως λέει η φίλη μου η Τιτίνα Το να έχεις ένα μέρος για να κοιμηθείς λέγεται “ΣΠΙΤΙ”Το να έχεις κάποιον να νοιάζεσαι και να τον αγαπάςλέγεται “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”…Το να τα έχεις και τα δύο λέγεται “ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ”….! Εξουσιαστές κοιτάξτε χαμηλά τον Λαό και ανακουφίστε τον.ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ.Υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο.

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης