Skip to main content

Γιά 14 μήνες οι ”σωτήρες” κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα τον λαό της Ελλάδας.

aoristies-placeholder image


Μην περιμένετε στην Ελλάδα επενδύσεις από τους δήθεν ”πολυ-εκατομμυριούχους Ομογενείς” Στα ”καραγκιοζιλίκια” των ”παπατζήδων” (με δόλωμα τον Μπιλ Κλίντον -o γαμπρός του οποίου κερδοσκοπεί βάναυσα εις βάρος της Ελλάδας- γιά να ”τραβήξουν” κόσμο σε ”δείπνο”) συμμετέχει και ο… πρωθυπουργός της Ελλάδας Α. Σαμαράς, ενώ η Ομογένεια αγανακτεί (πάλι) μαζί του. mmmmmmmmmΘαυμάστε τους ”ευεργέτες, μεγαλοεπενδυτές Ομογενείς”: Οι… ”παπατζήδες” της Οργάνωσης ”Hellenic Initiative” και ο… Αμερικανο-Τούρκος, μέλος του Δ.Σ. Τους χάριζαν (Δημ. Αβραμόπουλος) και περιουσία του ελληνικού Δημόσιου (παλιά πρεσβεία της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον) γιά… έδρα τους! (Αφού στην Οργάνωση των ”ελληνο-σωτήρων” είναι ανακατεμένος ”τιμητικά” και ο παπα-Αλέξανδρος Καρλούτσος, τότε σίγουρα ”κάτι δεν πάει καλά”. Με τον φαιδρό και γραφικό υφυπουργό Ν. Μηταράκη, που ”τρέχει” πίσω από τους ”παπατζήδες-επενδυτές”, δεν αξίζει να ασχοληθούμε)
Αντί, όπως είπαν, να βοηθήσουν άπορους στην Ελλάδα και να κάνουν επενδύσεις, διοργανώνουν πολυτελέστατες εκδηλώσεις-δείπνα στην Νέα Υόρκη, με τιμή εισόδου από 500 ίσαμε 5.000 δολάρια το άτομο, γιά να… αλληλοτιμούνται (δεν μας είπαν τον λόγο της… τιμής). Σε αυτά τα ”καραγκιοζιλίκια”, δυστυχώς, συμμετέχoυν, ο πρωθυπουργός και υπουργοί της Ελλάδας, εξαπατώντας -με ψέμματα- τον ελληνικό λαό, γιά δήθεν ”μεγαλοεπενδυτές και επενδύσεις”. Στο επίσημο δείπνο 3 Οκτωβρίου ’13 στην Νέα Υόρκη, με την παρουσία του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά και υπουργών του, θα τιμηθεί και το μέλος του (εκτελεστικού) Διοικητικού Συμβούλιου της Οργάνωσης ”The Hellenic Initiative” των Ομογενών δήθεν επενδυτών… ΑμερικανοΤούρκος (στέλεχος του… τουρκικού λόμπι στις ΗΠΑ και πρόεδρος της CocaCola), Muhtar Kent. Σημ. 1: Οι ”πολυεκατομμυριούχοι”, ζητούν από τον κόσμο να κάνει… προσφορές στην Οργάνωσή τους!!! Σημ. 2: Τα χρήματα από την εκδήλωση-δείπνο θα πάνε στο τ��μείο των… ”ευεργετών” γιά τα ”έξοδά” τους, ενώ ότι προσφορές γίνονται, χρησιμοποιούνται βασικά γιά… λειτουργικά έξοδα της Οργάνωσής τους!!! Τα παραμύθια με τους ”Ομογενείς ευεργέτες, μεγάλους επενδυτές” Το καλοκαίρι 2012 (22 Ιουλίου) πήγαν, με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, στην Αθήνα, συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό και άλλους. Μεγάλη η δημοσιότητα στα ελληνικά ΜΜΕ. Είπαν ΘΑ έδιναν και μερικά εκατομ. δολ. γιά τις ανάγκες του λαού, ΘΑ έκαναν ”μεγάλες επενδύσεις”. Οι της Οργάνωσης ” Hellenic Initiative”, Λιβέρης, Κάλαμος, Κατσιματίδης και σία, συναντιούνται με τον πρωθυπουργό και υπουργούς, όταν αυτοί επισκέπτονται τις ΗΠΑ. Οι συναντήσεις ΗΠΑ και Αθήνα… ”θεσμοθετήθηκαν”, μαζί και οι βαρύγδουπες ”εξαγγελίες” των ”ΘΑ”. Για 14 μήνες συνεχίζεται το ίδιο φθηνό παραμύθι. Ο ελληνικός λαός ΔΕΝ είδε τίποτα από αυτούς, επειδή είναι του ”πάρε” και όχι του ”δώσε”. Διαιωνίζεται το ”τίποτα”, για να δικαιολογούν οι άξεστοι, σοβαροφανείς ‘Έλληνες πολιτικοί, τα ταξιδάκια τους στις ΗΠΑ και αλλού, γιά να πωλούν ψεύτικη ελπίδα στον λαό με τις δήθεν μεγαλοεπενδύσεις που… έρχονται γιά να ”σώσουν” την χώρα, αλλά ποτέ δεν φτάνουν στην Ελλάδα. Η ουσία: Οι ”πολυεκατομμυριούχοι” ΔΕΝ έκαναν μία επένδυση στην Ελλάδα. Επειδή μερικοί από αυτούς κερδοσκόπησαν αισχρά στο πρόσφατο παρελθόν εις βάρος της Ελλάδας, το μόνο βέβαιο είναι ότι ενδιαφέρονται γιά αγορές (στην Ελλάδα), αλλά σε τιμή εξευτελιστική, γιά το δικό τους μόνο ατομικό συμφέρον. Και η κωμωδία: Οι ”παπατζήδες” μεγαλο-”επενδυτές” και ο φελλός υπουργός της Ελλάδας Στις 21 Φεβρουαρίου ’13, σε γεύμα στην Νέα Υόρκη, ο τώρα υπουργός Εθνικής ‘Άμυνας και τότε υπουργός Εξωτερικών, είχε ”παραχωρήσει” το κτίριο της παλιάς πρεσβείας της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον (λες και ήταν… ιδιοκτησία του) στους μεγάλο’ ‘επενδυτές” γιά έδρα τους, αρκεί να το ανακαίνιζαν. Ούτε αυτό έκαναν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Απόδημοι ‘Ελληνες, θαυμάστε την ”κυβερνητική μαφία” της Ελλάδας Η ”υπουργική συμμορία” του Α. Σαμαρά, θα τσακίσει φορολογικά και τους Ομογενείς.

Να ποιοί κυβερνούν την χρεοκοπημένη, κρατικά διεφθαρμένη, διεθνώς εξευτελισμένη, εξαθλιωμένη, μ…

ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ……………..ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ

«Καλούνται να δώσουν εξηγήσεις και να φορολογηθούν γιά όσα χρήματα έχουν στείλει από το εξωτερικό σε συγγενείς ή σε λογαριασμούς τους…

Ενώ κάνουν (η κυβέρνηση) ρύθμιση-ρουσφέτι στους καταθέτες της ”Λίστας Λαγκάρντ” και όσους έβγ…