Skip to main content

Γιατί καθυστερεί η απονομή Δικαιοσύνης;

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2F25CF2588
%25CF%2588Με αυτό τον τίτλο ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Nικολόπουλος απευθύνει και
ερώτηση στον Υπουργό Δικαιοσύνης και αναφορά στην ηγεσία του Αρείου Πάγου για την σκανδαλώδη πορεία της υπόθεσης Βγενόπουλος-Μαρφίν.

Αυτό το σκάνδαλο στην Ελλάδα πήγε με ρυθμό χελώνας στην απόδοση των αδιαμφισβήτητων ευθυνών, οι οποίες υπάρχουν σε πολλά επίπεδα, δηλαδή πολιτικό, επιχειρηματικό, δικαστικό, δημοσιογραφικό.

Οταν όμως χρειάστηκε η Δικαιοσύνη να δράσει απαλλακτικά για τον Βγενόπουλο, δικαστικός λειτουργός έγραψε ένα πολυσέλιδο πόρισμα σε χρόνο που ο Γιουσέιν Μπόλτ, ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, θα φαινόταν μια πολύ αργή χελώνα….

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης απαντά στον Νίκο Νικολόπουλο, ότι η Δικαιοσύνη γενικά κάνει μυστικά τις ανακρίσεις και δεν οφείλει να ενημερώνει κανέναν.

Ετσι π.χ. στη Χαλκιδική η Δικαιοσύνη εξέδωσε βούλευμα… 14 χρόνια μετά την άσκηση ποινικής δίωξης (!) και χάρισε μια τεράστια και πανάκριβη δασώδη έκταση σε πολιτικό φίλο του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Στη Λαμία η Δικαιοσύνη εξέδωσε βούλευμα… 13 χρόνια μετά την άσκηση ποινικής δίωξης και ουσιαστικά, δια της παραγραφής, χαρίστηκαν κατηγορίες σε τραπεζικούς και φίλους της κυβέρνησης Σαμαρά-Στουρνάρα κλπ.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης απαντά στον κοινοβουλευτικό έλεγχο Νικολόπουλου, ότι μπορεί να απευθυνθεί στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του Αρείου Πάγου για ευθύνες δικαστών σε αργοπορίες ,καθυστερήσεις κλπ.

Το πράξαμε αυτό και κατα μόνας και με τον Νίκο Νικολόπουλο και το συμπέρασμά μας είναι ότι κόρακας -κοράκου μάτι δεν βγάζει.

Μικρογραφία
Ανέθεσαν την πειθαρχική έρευνα σε δικαστικό που καταγγείλαμε!

Και θα περιμένουμε τέρμινα πολλά να ερευνηθεί η υπόθεση…

Και στη Δικαιοσύνη λοιπόν, συμβαίνει αυτό που συμβαίνει όταν απευθυνθεί κανείς στα πειθαρχικά των καθηγητών για υποθέσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων ανηλίκων.Απαλλαγή ή ενταφιασμός στα συρτάρια.

Τα ίδια και στην Ενωση Συντακτών. Τυχαίο είναι ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι αγρίως χρηματιζόμενοι και δαχτυλοδεικτούμενοι για τον χρηματισμό αυτό και δημοσιογράφοι που έχουν κάνει κανόνα την σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό χώρο (ιδιωτικά ΜΜΕ, ΕΡΤ κλπ) και δεν υπάρχει ούτε μία καταγγελία, που να έχει οδηγήσει σε τιμωρία, παρότι ΥΠΗΡΞΑΝ καταγγελίες σοβαρότατες;

Επί χρόνια στον ευαίσθητο χώρο της Δικαιοσύνης πειθαρχικά μέτρα δεν λαμβάνονται εξαιτίας του άκρατου κομματισμού στην κορυφή της.Εξαιτίας της εμπλοκής δικαστικών λειτουργών σε “στρατούς” επιχειρηματιών. Εξαιτίας της, όπως και στους προαναφερόμενους άλλους χώρους, συντεχνιακής αντίληψης.

Και έτσι πορευόμενοι χαιρετάμε κάθε χρόνο την… ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, για την οποία όλα τα κόμματα κόπτονται, αρκεί να ελέγχουν αυτά τα Δικαιοσύνη.

Ετσι πορευόμενοι φτάσαμε να αποκαλεί πρώην κορυφαίος πολιτικός, συνομιλητής δικαστών, δικαστές που δεν του άρεσαν οι δικαστικές του ενέργειες, με την αισχρή λέξη “συμμορίτες” και να τους προσδιορίζει σχεδόν ονομαστικά…

Ο Νίκος Νικολόπουλος και η αφεντιά μας κάνουμε σχεδόν σε κάθε μας κοινή εκπομπή (ΚΟΝΤΡΑ, EUROCHANNEL, VERGINA, ATTICA, ΕΡΤ) συγκεκριμένες καταγγελίες για παρόμοια δικαστικά σκάνδαλα. Από τα εξοπλιστικά και τα καρτέλ, μέχρι τα τραπεζικά και τα εσωδικαστικά, δημοσιογραφικά κ.α.

Η εξέτασή τους επαφίεται στο σε ποιόν δικαστικό θα ανατεθεί.

Αισθάνονται προφανώς με ισχυρές πλάτες κατα καιρούς σε κομματικές καμαρίλες και στα… παλαιά παπούτσια τους η δικαιοσύνη.Τα… βόρεια και τα… νότια προάσ��εια να είναι καλά.


Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης