Skip to main content

Γιατί μισούν τους Έλληνες και γιατί δεν πρέπει να βάλλεται η Ορθοδοξία.

shmaiaΈνα φαινόμενο που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια με την χρήση της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και σκέψεων λόγο ίντερνετ είναι ότι στην Ελλάδα άρχισαν οργανωμένα στην αρχή (από δήθεν αρχαιόφιλους, από συλλόγους που προβάλουν το αρχαίο ελληνικό πνεύμα και τέλος από αγνούς πατριώτες Έλληνες ) να
βάλλουν για τα κακώς κείμενα της εκκλησίας. Και τι δεν διαβάσαμε; Αντιφάσεις της Καινής Διαθήκης του Μαρά, Το Μεγάλο Ψέμα του Καλόπουλου, τον οποίο η τηλεόραση καλούσε τακτικά και προέβαλε τις θέσεις του σε ώρες υψήλης τηλεθέασης με την Τατιάνα……


Από την άλλη προέβαλαν τους κακούς δήθεν ποιμενάρχες όπως ο Σχολάριος που είχε πει και την περίφημη ρήση: Καλύτερα να δω στην Πόλη τούρκικο φακιόλι παρά λατινική καλύπτρα. Την ίδια περίοδο οργανωμένα Ελληνιστές, Εβραίοι έβαλαν και αποδομούσαν την μνήμη του Κοσμά του Αιτωλού: Ο εγκληματίας, ο έτσι, ο αλλιώς. Τον παρουσίαζαν έτσι που Ναστούλη, Ροχάμης, Πάσαρης, μοιάζανε λυκόπουλα μπροστά του. Γιατί; Τι είχε κάνει;


Ε ΛΟΙΠΌΝ
Στο Συναξάρι του Εθνους εκδόσεις ΕΣΤΙΑ, είχε πει: 1000 Τούρκοι με αγαπούν και 1 με μισεί. 1000 Εβραίοι με μισούν, κανένας δεν με αγαπάει. Στα χωριά που περιδιάβαινε συμβούλευε τους χωρικούς: Γκρεμίστε τις εκκλησίες και στήστε σχολεία, να συμπεριφέρεστε σωστά στις γυναίκες σας δεν είναι γομάρια. Και αυτόν τον άνθρωπο έως και προ μηνών προσπαθούσαν ειδήμονες δήθεν Ελληνιστές και οι Εβραίοι να τον αποδωμήσουν.
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα του Ανθελληνισμού και τα πολλά γιατί που μου δημιουργήθηκαν με ώθησαν να προσπαθήσω να βρω απάντηση.

Σε όλη μου την ζωή προσπαθούσα να μάθω γιατί ο Κλήμης ο Αλεξανδρεύς στο βιβλίο Στρωματείς Δ΄-Ε’ είχε γράψει ότι: Βάρβαροι και Έλληνες απέκρυψαν την αλήθεια σε σύμβολα και αλληγορίες.

Tην γενική απάντηση την δίνει ο Will Durant (1885-1981): Όλα τα πεπολιτισμένα έθνη, εις ότι αφορά την δραστηριότητα τού πνεύματος, είναι αποικίαι της Ελλάδος.Η Χριστιανική θεολογία και πράξις κατάγονται κατά μέγα μέρος από την θρησκείαν των μυστηρίων της Ελλάδος -τα Ελευσίνια και τα Ορφικά- από τα Ελληνικά δόγματα τού θείου Υιού (Ιάκχου), πού αποθνήσκει διά την ανθρωπότητα και ανίσταται εκ νεκρών.


Όμως οι Έλληνες δεν σταμάτησαν εκεί. Την χριστιανική θεολογία, την αλλογενή ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ την μετέτρεψαν περαιτέρω σε Ορθοδοξία (για το λόγο αυτό τους μισούν). Μετέφεραν τα δρώμενα και τα δεικνυόμενα των Μυστηρίων και όχι μόνο αυτά και τα καθιέρωσαν στην λειτουργία και στο χώρο.
Τα πάτρια εδάφη έχουν εκχωρηθεί για μία 100 στους Ούνους, διεκδικούν όμως οι Αλβανοί, οι Τούρκοι…… Για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στους δύσκολους καιρούς και να επιβιώσουμε ως έθνος πρέπει να είμαστε ομόθρησκοι και ομόγλωσσοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης