Skip to main content

Γιατί ο Αποδυτηριάκιας υπεραπλουστεύει την υπόθεση Κοσκωτά;

kokokokokΤα γεγονότα συνέβησαν ως εξής:

Το σκάνδα��ο Κοσκωτά ξεκίνησε όταν ήρθε στην Ελλάδα η Τράπεζα Μέρι Λιντς και άρχισε να μοιράζει λεφτά σαν μαρουλόφυλλα. Η τράπεζα αυτή έδινε (αέρα-πατέρα) εγγυητικές επιστολές με την μικρότερη να
ξεκινά στα 1.000.000 δολάρια με την προϋπόθεση ένα χρόνο μετά να πληρωθεί το ποσόν της επιστολής. Είχε βγει σε όλο τον Πειραιά και Αθήνα και προσπαθούσε να δώσει επιστολές. Τότε και ο Κοσκωτάς πήρε μία επιστολή. Την έδωσε στον φαρμακοβιομήχανο Σάκη που πήγε στον Καρρά και του είπε ότι εκπροσωπούσε κάποιους επενδυτές. Αφού λοιπόν με το καλό αγοράστηκε η Τράπεζα Κρήτης ο Κοσκωτάς πήρε από τις καταθέσεις και πλήρωσε την εγγυητική επιστολή. Και αφού έμαθε πως να παίρνει τα λεφτά από την τράπεζα άρχισε να παίρνει και για άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Έφτιαξε εκδοτικό οίκο, λάδωσε όλην την Βουλή κ.α. Ο Κοσκωτάς από ένα τίποτα βρέθηκε καλεσμένος στον Λευκό Οίκο όπου και τον τσιμπήσανε (οι κακές γλώσσες λένε ότι τον τσιμπήσανε γιατί κάτι είχε σχολιάσει για τον Μπόμπολα και δεν άρεσε καθόλου στον Μπόμπολα. Και είχε φτιάξει την εκδοτική Γραμμή που ήταν αντίθετη με τις εκδόσεις του Μπόμπολά.). Αφού τον πιάσανε για μικροπράγματα άρχισε να ξηλώνεται όλο το πουλόβερ της υπόθεσης Κοσκωτά. Βέβαια η απορία που μένει σε όλη αυτή την υπόθεση είναι γιατί η Μέρι Λιντς άρχισε να δίνει σε ξεβράκωτους εγγυητικές επιστολές, αλλά μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ αυτό….

Βέβαια η ιστορία έχει ήδη αρχίσει να περνά στην σφαίρα του μύθου όπως την βλέπουμε εδώ. Τι απώτερο σκοπό είχε ο αρθρογράφος να την αλλοιώσει έτσι; Κάντε συγκρίσεις και πείτε μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης