Skip to main content

Γυμνός ο Βέλγος Πρωθυπουργός σε Ντοκυμαντέρ

%CF%89Μια…γυμνή πλάτη ήταν αρκετή για να φέρει αναστάτωση στο Βέλγιο. Κι αυτό γιατί πρόκειται για την γυμνή πλάτη του πρωθυπουργού της χώρας, Έλιο ντι Ρούπο, ο οποίος έχει αποτυπωθεί από την κάμερα να
αλλάζει πουκάμισο στα πλαίσια ντοκιμαντέρ της φλαμανδικής τηλεόρασης Vier που κατέγραψε σκηνές από την καθημερινή του ζωή.
Το ενσταντανέ που έχει προκαλέσει «τσουνάμι» αντιδράσεων διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα και είναι από τον περασμένο Ιούλιο, την ημέρα της στέψης του Φιλίππου, μονάρχη του Βελγίου. Όπως λέει το περιβάλλον του 62χρονου Ντι Ρούπο, ο -ανοιχτά ομοφυλόφιλος- πρωθυπουργός απλώς άλλαξε πουκάμισο για να συμμετάσχει στην επίσημη τελετή της στέψης, εκείνη την ζεστή και υγρή ημέρα του Ιουλίου.
Τα ΜΜΕ δεν το δέχθηκαν τόσο απλά. «Κρατική υπόθεση» έγραψε η εφημερίδα Het Laatste Nieuws. «Ο Ντι Ρούπο γδύθηκε στην τηλεόραση» ήταν ο τίτλος της εφημερίδας Le Soir, ενώ στα πολιτικά τοκ σόου, η αντιπολίτευση διερωτήθηκε: «Γιατί έπρεπε να γδυθεί ο πρωθυπουργός για να μας κάνει να μιλάμε γι’ αυτόν; Ποιο είναι το πολιτικό μήνυμα;».
Πάντως αυτοί που καλούνται να στείλουν μήνυμα μέσω κάλπης, είναι οι πολίτες του Βελγίου, αφού εκτός από τις ευρωεκλογές, τον Μάιο διεξάγονται στην χώρα και οι βουλευτικές εκλογές.
Υποσημείωση να ο λόγος γιατί δείξαν μόνο την πλάτη του:
%CF%89

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης