Skip to main content

Διαβάστε το κείμενό μας από το 2012:Επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μία φορά!

%25CF%2584%25CF%2583%25CE%25B1%25CE%25BD%25CF%2584
ΤΟ ΤΣΑΝΤ, Η ΣΟΜΑΛΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ, Η ΕΡΥΘΡΑΙΑ, Η ΝΙΓΗΡΙΑ; Είναι ισοδύναμες χώρες;;;ΝΑΙ!
Και αν δεν είναι θα γίνουν διότι η Ελλάδα τρέχει πλέον με γοργούς ρυθμούς όπως επιτάσσει η Γερμανία και ο πολιτισμένος κόσμος των αγορών. Πριν την άντληση των υδρογονανθράκων οι ιθαγενείς κάτοικοι δεν πρέπει να έχουν ιδιοκτησίες ,υγεία, κοινωνική συνοχή, παιδεία, εργατική και εθνική συνείδηση, πιστεύω, αλλά να είναι σε εμφύλιο σε όλα τα επίπεδα. Τότε έρχονται οι αμερικανοί με τους συμμάχους τους όπως στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, την Λιβύη σαν σωτήρες και για επ’ αόριστον το κράτος θύμα θα πληρώνει με πετρέλαια τις πολεμικές αποζημιώσεις.
Είμαστε βάρος και εμπόδιο για τους πλουσίους άρπαγες του πλανήτη .Τι κάνουμε; Αφήνουμε την τύχη της ζωής μας στα χέρια επαγγελματιών πολιτικών αμφιβόλου ποιότητος όπως ο Αντωνάκης, ο Μπένι, ο Άδωνις η Αλέκα , ο Αλέξης ,και άλλων ομοσταύλων ,,,,,,,ή παλεύουμε;
Δεν παλέψαμε αποδεχθήκαμε τα πάντα στρουθοκαμιλίζοντας η 5ηφάλαγγα των πολιτικάντιδων και των δημοσιογράφων φρόντισε για αυτό Σήμερα τι κάνουμε ; Καμία χώρα πλην της Νορβηγίας δεν γλύτωσε αυτή την τύχη. Και η Νορβηγία φτιάχνει νοσοκομεία στο Βιετνάμ και ελάχιστα χρήματα από τα πετρέλαια μπαίνουν τελικά στα ταμεία της. Ανάλογα με το κεφάλαιο που θα επικρατήσει, το Εβραιοκαθολικό ή το Τεξανικό θα κριθεί και ο διαχωρισμός της χώρας μας.Να θυμίσω ότι οι τελευταίοι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος επισκεύθηκαν τον Πάπα, όχι για να πάρουν την ευλογία του, αλλά για να πάρουν οδηγίες. Αν επικρατήσει το εβραιο-καθολικό κεφάλαιο θα έχουμε μεγάλη Αλβανία και Σκόπια, αν το Τεξανικό τότε θα έχουμε μεγάλη Τουρκία. Τα καλά νέα είναι ότι οι σπουδαστές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πλέον θα σπουδάζουν στο εξωτερικό. Τσαντ και Νιγηρία, Σομαλία θα έχουν καλύτερη τύχη από την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης