Skip to main content

Δικαστήριο απαγόρευσε τη συνέχιση του έργου για τα διόδια στο Ν. Καβάλας

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2Fv 2
vΤο Ειρηνοδικείο Καβάλας εξέδωσε, Παρασκευή 3/8 απόφαση με την οποία απαγορεύει τη συνέχιση των έργων εγκατάστασης διοδίων. Αυτό σημειώνει με ανακοίνωση του
ο Δήμος Καβάλας η οποία σημειώνει τα εξής: Με απόφαση που εξέδωσε σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 το Ειρηνοδικείο Καβάλας, αναφορικά με τη διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, δικαιώνεται η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και κατ’ επέκταση ο Δήμος Καβάλας.

Ειδικότερα σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, συντρέχει επείγουσα περίπτωση για την λήψη ασφαλιστικών μέτρων συνισταμένη στον προσωρινό τερματισμό των ερ��ασιών στην επίδικη περιοχή, προκειμένου να αποτραπεί δυσχερώς αναστρέψιμη κατάσταση εφόσον ολοκληρωθεί η κατασκευή του σταθμού διοδίων δεδομένου ότι η επίδικη έκταση έχει χαρακτηρισθεί ως δάσος και καταφύγιο άγριων ζώων (σχετικό έγγραφο του Δασαρχείου Καβάλας 601603-04-2017).

Πιθανολογήθηκε ότι τα έργα για την κατασκευή διοδίων κατασκευάζονται μέσα σε έκταση που είναι ιδιοκτησία της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Τέλος γίνεται γνωστό πως η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της, ιδίως της επαναφοράς των πραγμάτων στην πρότερα κατάσταση καθώς και της έγερσης αγωγής αποζημίωσης.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης