Skip to main content

Δολοφόνησαν γυναίκα-αλμπίνο για να φτιάξουν «μαγικό φίλτρο» από τα μέλη της

Τανζανί��: Δολοφόνησαν γυναίκα-αλμπίνο για να φτιάξουν «μαγικό φίλτρο» από τα μέλη της



Δυο γιατροί-μάγοι συνελήφθησαν στην Τανζανία για την άγρια δολοφονία γυναίκας αλμπίνου, μέλη της οποίας αφαιρέθηκαν μετά την δολοφονική επίθεση, καθώς θεωρείται ότι με αυτά μπορεί να παραχθεί «μαγικό φίλτρο» που φέρνει τύχη!

Η δολοφονική επίθεση έλαβε χώρα σε απομακρυσμένη αγροτική περιοχή στα βορειοδυτικά της αφρικανικής χώρας, όπου έχουν σημειωθεί και άλλες δολοφονίες αλμπίνων.Οι τελευταίοι έχουν υποστεί φοβερά βασανιστήρια λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους και γίνονται στόχοι εξαιτίας προκαταλήψεων, αλλά και των ανατριχιαστικών πεποιθήσεων των «γιατρών-μάγων», οι οποίοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να παρασκευάσουν μαγικά φίλτρα που φέρνουν τύχη, χρησιμοποιώντας μέλη αλμπίνων!

Οι δολοφονίες φέρεται να έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο η εν λόγω επίθεση, επαναφέρει στο προσκήνιο την μεγάλη αυτή κοινωνική πληγή και προκαλεί την έντονη αντίδραση ανθρωπιστικών οργανώσεων που ζητούν να απαγορευτούν οι «γιατροί-μάγοι», οι οποίοι, σύμφωνα με ανταποκριτή του BBC, χρειάζεται πλέον να έχουν πιστοποιητικό από το υπουργείο υγείας και κοινωνικής πρόνοιας για να εξασκήσουν την «τέχνη» τους.


πηγή: BBC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης