Skip to main content

Είμαστε υπό ΚΑΤΟΧΗ.

klofen2
Οι θάνατοι σε λίγο θα είναι ανεξέλεγκτοι και κανείς δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα. Νεκρή γη θα είναι η Ελλάδα για χιλιάδες χρόνια. Όχι, δεν είδα κάποιο όνειρο ούτε πιστεύω σε προφητείες, ούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας γράφω. Αναφέρομαι στο επικίνδυνο Κλοφέν, στις επιπτώσεις του στην γη, στον υδροφόρο ορίζοντα καθώς και στον άνθρωπο. Είναι από τα πιο επικίνδυνα υλικά που υπάρχουν στην γη. Αν μολυνθείς από ραδιενέργεια μπορεί και να γλυτώσεις, από το Κλοφέν ποτέ. (Δείτε στο Google για την επικινδυνότητά του)
Στρατός κατοχής σήμερα στην Ελλάδα είναι οι ΡΟΜΑ ή γύφτοι,όποιο όνομα θέλετε. Τα κύρια όπλα τους είναι ένα τετρακίνητο φορτηγό και μεγάλα σχοινιά, στόχος τους οι μετασχηματιστές της ΔΕΗ, στις αγροτικές κυρίως περιοχές. Δένουν με τα σχοινιά τον μετασχηματιστή, για να μην έρχονται σε επαφή με την υψηλή τάση, βάζουν μπροστά το τετρακίνητο και ξηλώνουν από τις κολόνες τα πάντα. Μόλις πέσει ο μετασχηματιστής κάτω σπασμένος, και το Κλοφέν να χύνεται στο χωράφι, τον φορτώνουν και αφαιρούν τον χαλκό για εμπορία χωρίς να σκέφτονται τι ζημιά έχουν προκαλέσει εις το διηνεκές. Ο ένας μετασχηματιστής μετά τον άλλον πέφτουν σαν τσιμπογιανάκια, ιδίως στις περιοχές Μεγάρων και Πελοποννήσου. Η ΔΕΗ ανησυχεί, η Αστυνομία αποδυναμωμένη έως ανύπαρκτη, οι ζημιωθέντες ιδιοκτήτες των υποσταθμών με σκυμένο κεφάλι.
Φταίχτης κατ΄εμέ, ο Γεώργιος Παπανδρέου που είπε όταν έδιωχναν από Γαλλία- Ιταλία τους Ρουμανοβούλγαρους: Δεν τους θέλουν; Ας έλθουν εδώ, τους θέλουμε εμείς!!!!!
Γιώργο, ήλθαν, πως φεύγουν; Μήπως πρέπει να περιμένουμε να τους εξολοθρεύσει το Κλοφέν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης