Skip to main content

ΕΔΙΩΞΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΞΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ��ΡΤ – ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

ertΑνακοινώθηκε επίσημα σχεδόν και δημοσιοποιήθηκε πάντως η είδηση ότι η πρόεδρος Εφετών κ.Ισιδώρα Πόγκα απολύθηκε από το δικαστικό σώμα με απόφαση του συλλογικού
Πειθαρχικού Οργάνου του Αρείου Πάγου για καθυστερήσεις στον χειρισμό υποθέσεων.
Γιάννης Ντάσκας
Δεν την γνωρίζουμε την εν λόγω δικαστική λειτουργό. Και δεν γνωρίζουμε και τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης.
Γνωρίζουμε όμως ότι ηταν η πρόεδρος του Συμβουλίου που έκρινε την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και επίσης μεταξύ άλλων και πρόεδρος του Συμβουλίου που παρέπεμψε τον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ Χ. Παναγόπουλο για μια παρτίδα από τα πάμπολλα διαχρονικά σκάνδαλα της ΕΡΤ για τα οποία άλλα δικαστικά συμβούλια αντι παραπομπής έβαζαν “κουκούλες”.

Όμως επειδή σπάνια δικαστές απολύονται έστω και γιαυτό το λόγο και επειδή δεν διαβάσαμε και πουθενά διαμαρτυρία της εν λόγω προέδρου, υποθέτουμε ότι οι δικαστές θα είχαν υπόψη τους σοβαρά και άγνωστα σε εμάς στοιχεία.

Θα την ερευνήσουμε φυσικά περαιτέρω καθώς έχουμε υπόψη μας και συγκριτικά στοιχεία.

Για παράδειγμα στην υπόθεση των Συνεταιριστικών Τραπεζών Λαμίας, Δωδεκανήσου, Ευβοίας, Αχαϊας οι καθυστερήσεις και οι κουκούλες είναι κραυγαλέες.
Και φτάνουν και στη Βουλή. π.χ. Η τράπεζα Ελλάδας και το ΣΔΟΕ συνέταξαν φοβερά πορίσματα για λεηλασία το 2000. Βούλευμα(απαλλακτικό παρακαλώ…) βγήκε το 2013!!!
Είναι δυνατόν να είναι φυσιολογικό χρονικά;

Είναι δυνατόν ανακριτές να κρατούν υποθέσεις στελεχών της μασονικής στοάς για 4-5 χρόνια και να είναι όλα φυσιολογικά;

Σε μια υπόθεση φορτίου ναρκωτικών δικηγόρος στενός συγγενής ανώτατου δικαστικού αναμίχθηκε και μάλιστα πρότεινε σε πραγματογνώμονα να κάνει μια μελέτη απαλλακτική με αμοιβή 200 εκατομμύρια δραχμές….

Έρπει εδω και καιρό φημολογία ότι σε λογαριασμό συγγενούς δικαστίκού λειτουργού σε κρίσιμο πόστο βρέθηκε ένα ποσό μαμούθ…
Το συγγενικό πρόσωπο εργαζόταν σε επιχειρηματία που σχετίζεται με τα εξοπλιστικά και έχει πάρε-δώσε με τη Δικαιοσύνη.
Ο δικαστικός λειτουργός εξαφανίστηκε απο το προσκήνιο και έρπει μόνο η φημολογία…Βάσιμη; Αβάσιμη;

Και γιατί εξαφανίστηκε;

Ενας άλλος κορυφαίος δικαστικός λειτουργός που είχε εμφανισθεί ως αστέρας, εξαφανίστηκε και δεν έχει κάνει ούτε μια τόση δα δήλωση για το “στραπάτσο” απολαμβάνοντας την ησυχία της σύνταξης…
Η Ισιδώρα ήταν το μόνο σάπιο στο βασίλειο αυτό ή μήπως θα έχουμε συνέχεια;

Στη Χαλκιδική των δικαστικών οργίων που βγάζουν μάτια, αυτιά, κοιλιές, κόβουν λαιμούς κλπ κάναμε μια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου πάγου με συγκεκριμένα στοιχεία.

Ανατέθηκε σε κάποιον εισαγγελέα και μπήκε στο αρχείο!!!

Μήπως χρειάζεται να ξανακάνουμε ένα κόλπο, το οποίο κάναμε πριν μερικά χρόνια όταν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και βρέθηκαν κατώτεροι δικαστικοί λειτουργοί και εξέθεσαν ανεπανόρθωτα την Διοίκηση Γκουτζαμάνη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης