Skip to main content

Ενα σχέδιο που αρχίσε να πραγματοποιείται πριν από 75 χρόνια.

102BE%257E1 Θέλουν αίμα ελληνικό
1936. Δικτατορία του Ιωάννη Μεταξά. Τα τύμπανα ενός ακόμη καταστροφικού πολέμου αρχίζουν και σημαίνουν σε όλη την Ευρώπη. Γνωρίζοντας ο Μεταξάς τα μελλούμενα δίδει 10.000.000 δραχμές για άμυνα στην Μακεδονία και 500.000 δραχμές για την άμυνα της Ηπείρου και ο νοών νοήτω
Δημιουργεί το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ι.Κ.Α), κάνει πολλές μεταρρυθμίσεις ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ήταν ο νόμος της απαγορεύσεως νομής αιγών στην Αρκαδία. Το αποτέλεσμα: τεράστιο μεταναστευτικό κύμα των Αρκάδων προς τα αστικά κέντρα και κυρίως των Αθηνών και προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σφαγή όλων των ποιμνίων. Έλλειψη κρέατος και παραγώγων γάλακτος στις αγορές. Έρχεται ο πόλεμος και μαζί με την πείνα θερίζουν τον πληθυσμό των αστικών κέντρων. Αυτοί που είχαν μεταναστεύσει σώνονται.
Αρχές δεκαετίας του 1960. Ο εθνάρχης Καραμανλής ζήλεύοντας τον Μεταξά εφαρμόζει τον ίδιο νόμο περί απαγορεύσεως βοσκής αιγών στην Αιτωλοακαρνανία Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται εκατομμύρια σφαγές αιγών, μαζική μετανάστευση στις ΗΠΑ των κατοίκων της περιοχής και μετά από 5 χρόνια αθρόες εισαγωγές κρεάτων από την Ροδεσία(σημερινή Ζιμπάμπουε). Σήμερα έχουν φέρει εκατομμύρια εποικιστές Μουσουλμάνους χωρίς γυναίκες. Το τι θα γίνει στο εγγύς μέλλον είναι γνωστό στους Κυβερνώντες αλλά νομίζουν άγνωστο στις αίγες. Ανέφερα μόνο ιστορικά γεγονότα. Μην με λέτε συνωμοσιολόγο.

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης