Skip to main content

Εφαγε την καρδιά του νέου συντρόφου της πρώην του

Ν. Αφρική: Εφαγε την καρδιά του νέου συντρόφου της πρώην του

Ένας ζηλιάρης άνδρας στη Νότια Αφρική, μαχαίρωσε τον νυν σύντροφο της πρώην φίλης του, έκοψε την καρδιά του και την έφαγε με μαχαιροπίρουνο, σύμφωνα με την αστυνομία.
Οι αξιωματικοί κλήθηκαν στο σπίτι της γυναίκας στο Κέιπ Τάουν, από τους ταραγμένους γείτονες. «Στον τόπο του εγκλήματος βρήκαμε τον ύποπτο, με καταγωγή από τη Ζιμπάμπουε, να κάθεται στο τραπέζι και να τρώει την καρδιά ενός ανθρώπου με μαχαιροπίρουνο» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η γυναίκα δήλωσε στην αστυνομία ότι ο πρώην εραστής της, είχε επισκεφτεί το σπίτι όπου ζούσε με τον νέο σύντροφό της και πως συνομίλησαν λίγο πριν του δώσει χρήματα για να αγοράσει ποτό και μετά η ίδια έφυγε.
Όταν επέστρεψε βρήκε το 62χρονο σύντροφό της, Mbuyiselo Manona, μαχαιρωμένο. Οι γείτονες δήλωσαν πως είδαν τον ύποπτο να κόβει την καρδιά του Manona και να την τρώει. «Το όλο σκηνικό ήταν τρελό. Του φωνάζαμε να σταματήσει αλλά αυτός δεν μας άκουγε. Ακόμη κι όταν ήρθε η αστυνομία… και οι αστυνομικοί φοβήθηκαν. Χρειάστηκε να καλέσουν ενισχύσεις» δήλωσε ένας γείτονας.
Ο ύποπτος συνελήφθη και θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο.Πηγή: Daily Mail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης