Skip to main content

Η Ανάγκη υπεράνω των νόμων. Απασφάλισα

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2F2222
2222Οι Δολοφόνοι του λευκού κολάρου διαπράττουν τα απεχθέστερα, εγκλήματα και ελάχιστοι κάθονται στο ειδώλιο του κατηγορουμένου, .
Η Ετυμηγορία είναι εκ των προτέρων γνωστή 10 χρόνια με
αναστολή πχ του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ και πρώην εισαγγελέα, Ι. Διώτη, που αφορά τους χειρισμούς του, για το στικάκι με τους μεγαλοκαταθέτες στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας.
Ο κ. Διώτης, για τον οποίον η εισαγγελέας του πρωτόδικου δικαστηρίου είχε προτείνει την πλήρη απαλλαγή του, έχει καταδικαστεί πρωτόδικα, για απιστία στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος, καθώς σύμφωνα με το βούλευμα δεν αξιοποίησε τη λίστα, προκειμένου να αντλήσει στοιχεία και να προχωρήσει σε φορολογικούς ελέγχους.
Ο Μαντούβαλος που κατηγορήθηκε για το παραδικαστικό ΈΞΩ. Η υπέργηρη όμως στην Θεσσαλονίκη που πουλούσε τερλίκια ή η άλλη περίπτωση ηλικιωμένης που διέθετε αγριόχορτα που συνέλεγε η ίδια για να επιβιώσει λόγο πολύ μικρού εισοδήματος το σύστημα έχει φροντίσει και μεριμνήσει για τον αφανισμό τους με τα εξοντωτικά μετρά που επιβάλει.

Έχουν νομοθετήσει φρικαλεότητες…( οι νομοθέτες μας δεν είναι νομικοί αλλά δικολάβοι της κακίας ώρας με συνοδοιπόρους τις γνωριμίες τους και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν ).

Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε κάθε βράδυ στις ειδήσεις η εισαγγελέας,, ο υπουργός, η άλλη εισαγγελέας,,η ανακρίτρια,η δημοσιογράφος που παραιτήθηκε και μετανάστευσε.Οι κατηγορούμενοι για τεράστια οικονομικά σκάνδαλα κυκλοφορούν ελεύθεροι ,όπως ο φλώρος ή ο κοντομηνάς και ο κουλουρτζής σαπίζει στην φυλακή.
Οι συνήγοροι δεν αρκούνται στις νόμιμες αμοιβές τους αλλά προτιμούν τα κάτω από το τραπέζι και ο ενάγων ή ο εναγόμενος κατά περίπτωση ας βρουν το δίκιο τους στην άλλη ζωή.
Αν προβεί σε καταγγελία ο θιγόμενος στον Δικηγορικό Σύλλογο το αποτέλεσμα είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Επίπληξη και και αν,,, δικαστές υπάρχουν μόνον στο Βερολίνο.
Όταν ο συνήγορος καταδικάζει με τις πράξεις του έναν οικογενειάρχη σε ένδεια για προσπορισμό για ίδιο όφελος συμπεριφέρεται όπως οι ΝΑΖΙ .

Καταδικάζει και την οικογένεια του μη σκεπτόμενος ότι όταν κάποιος Υπερασπίζεται δεν υπολογίζει και δεν φοβάται τίποτα.

Προβλέπω με αυτές τις συμπεριφορές ότι θα ακουσθεί πάλι το Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων και το Οφθαλμό αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης