Skip to main content

Θα μας αναπτύξει…

giakoumatos
Αυτόν τον άνθρωπο επέλεξε να βάλει στην … ανανεωμένη κυβέρνησή του ο Αντώνης Σαμαράς. Αυτόν, που τον Ιανουάριο του 2012 δήλωνε εντελώς σοβαρά: «Είναι προτιμότερο αντί να είναι η Ακρόπολη κλειστή από απεργίες να ενοικιασθεί σε ιδιώτες. Βεβαίως υπό την εποπτεία του κράτους. Έτσι θα έχει εξασφαλισμένα έσοδα το κράτος, θα
αυξηθεί ο τουρισμός και η Ακρόπολη θα παραμένει ανοιχτή όλο το 24ωρο. Δεν κατάλαβα; Εάν την ενοικιάσουμε την Ακρόπολη, θα φύγει από τη θέση της; Οι Γάλλοι είναι πιο έξυπνοι από εμάς που ενοικιάζουν τις Βερσαλίες;».

Πρωτότυπος σε ιδέες και πρακτικός άνθρωπος ο Γερασιμάκης Γιακουμάτος. Δεν έκανε πλάκα όταν πρότεινε της ενοικίαση της Ακρόπολης. Είχε ολοκληρωμένο σχέδιο: «Αντί να κοπεί ο μισθός και η σύνταξη, καλύτερα να ενοικιάσει η πολιτεία την Ακρόπολη και όχι μόνον. Να ενοικιάσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, τους Δελφούς, τον Ναό του Απόλλωνα, όλους και μάλιστα τώρα».

Οι «Ελληναράδες» που επιμένουν να στηρίζουν τον «πατριώτη» Σαμαρά, ας ετοιμάζονται να βρουν επιχειρήματα υπέρ της λογικής Γιακουμάτου, διότι είναι βέβαιο ότι τώρα που μπήκε στην κυβέρνηση μπορεί ευκολότερα να υλοποιήσει την ιδέα δημιουργίας κτηματομεσιτικού γραφείου αρχαιολογικών χώρων. Οι δηλώσεις του εδώ.

Ο Γερασιμάκης δεν είναι μία απλή περίπτωση ενός ακόμη γραφικού που υπουργοποιήθηκε. Όπως μπορείτε να θυμηθείτε ο Γιακουμάτος από το 1998 είχε μπει στη Βουλή επιδεικνύοντας το όπλο του και φώναζε ότι θα πλακώσει στο ξύλο τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης Γ. Ρωμαίο, επειδή ληστές είχαν μπει στην Γιακουμακική κατοικία. Στη σ��νέχεια το προχώρησε περισσότερο δηλώνοντας για τον Γ. Ρωμαίο: «Θα τον πλακώσω στο ξύλο όταν τον ξαναδώ στη Βουλή. Θα τον πυροβολήσω!».Οπότε η αγανάκτηση των βουλευτών της ΝΔ περί της οπλοφορίας των βουλευτών της ΧΑ, 15 χρόνια μετά από το επεισόδιο με τον Γερασιμάκη, είναι τουλάχιστον λίγο υποκριτική. Βουλευτής του δικού τους κόμματος και σημερινός υφυπουργός πρωτοέκανε τον πιστολέρο στη Βουλή.

Αυτά είναι που με κάνουν να πιστεύω ότι πραγματικά θα είναι αποτελεσματικός ο Γιακουμάτος και στο θέμα της Ανάπτυξης, αλλά και στο θέμα της μείωσης των τιμών, όπως υποσχέθηκε.




Και είμαι βέβαιος, διότι αν τολμήσουν να μη φτηνύνουν από μόνα τους τα Babylino, απλώς θα τα πυροβολήσει.

Πηγή: www.madatoforos.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης