Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ανατροπή στη δίκη για τη δολοφονία του μπάτλερ με κατηγορούμενο γιο επιχειρηματία

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2Fdikasthrio 14 11 2018
dikasthrio 14 11 2018Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, όπου επρόκειτο να διεξαχθεί η δίκη για τη δολοφονία του 25χρονου μπάτλερ από τη Σρι Λάνκα με κατηγορούμενο το γιο
επιχειρηματία στο σπίτι του οποίου εργαζόταν το θύμα, αποφάνθηκε ότι είναι αναρμόδιο να εκδικάσει την υπόθεση.

Κατά την κρίση του δικαστηρίου αρμόδια να ασχοληθεί με την υπόθεση είναι η Στρατιωτική Δικαιοσύνη, καθώς ο 33χρονος κατηγορούμενος ήταν στρατιώτης το Φεβρουάριο του 2013 όταν φέρεται, κατά το κατηγορητήριο, ότι τέλεσε την πράξη της ανθρωποκτονίας που του αποδίδεται.

Η υπόθεση επρόκειτο να ξεκινήσει να εκδικάζεται την Τετάρτη, ωστόσο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης αποφάσισε ομοφωνα, μετά από πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, να μην προχωρήσει στη δίκη αλλά να διαβιβάσει τη δικογραφία στον στρατιωτικό εισαγγελέα.

Αυτό σημαίνει όπως αναφέρει το voria.gr, ότι η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης θα ξεκινήσει από την αρχή από την Στρατιωτική Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο άτυχος μπάτλερ είχε βρεθεί νεκρός στην πισίνα της πολυτελούς βίλας του επιχειρηματία στους Ελαιώνες της Πυλαίας

Το βράδυ της δολοφονίας έλειπαν από το σπίτι τόσο οι γονείς του κατηγορούμενου, όσο και το υπόλοιπο βοηθητικό προσωπικό της οικογένειας.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια χάρη στην επιμονή της μητέρας του θύματος που με τη βοήθεια δικηγόρου εντόπισε σημαντικά κενά στις καταθέσεις που εμφάνιζαν το θάνατο ως δυστύχημα.

Όπως εκτιμούν οι αρχές τα κίνητρα του εγκλήματος ήταν σεξουαλικά, καθώς το θύμα δεν υπέκυψε στις επιθυμίες του φερόμενου δράστη. Η εκτίμηση των αρχών βασίζεται κυρίως στις κακώσεις που βρέθηκαν σε επίµαχα σηµεία στο σώµα του θύµατος.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνείται ότι διέπραξε τη δολοφονία.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης