Skip to main content

Κάποτε πήγαιναν στα Σούσα τώρα πάνε κατά Ισραήλ μεριά.



dendias ypourgosΝα τον δούμε με κιππάχ και τι στο κόσμο!Αυτό το καπελάκι το περίεργο που φοράνε όλοι όσοι επισκέπτονται το Ισραήλ και προσκυνάνε. Παλιά πηγαίναν οι Έλληνες και τους λέγαμε Χατζίδες, τώρα πάνε και τους λέμε προσκυνημένους.Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιεί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου.Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά
τη διάρκεια της επίσκεψης, ο υπουργός θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων και επαφών με Αξιωματούχους και υπηρεσιακούς παράγοντες των Υπουργείων Δημόσιας Ασφάλειας, Εσωτερικής Άμυνας και Εξωτερικών, στις οποίες θα συζητηθεί η συνεργασία των δύο κρατών σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ειδικότερα, συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί στις 3 Σεπτεμβρίου με τον Υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας κ. Γιτζάκ Αχαρόνοβιτς και στις 4 Σεπτεμβρίου με τον Υπουργό Εσωτερικής Άμυνας κ. Αβι Ντίχτερ, με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Άβιγκντορ Λίμπερμαν, καθώς και με τον επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Ισραήλ κ. Γιάκοβ Αμίντρορ.Υπουργός Παντός Καιρού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης