Skip to main content

Καναλάρχης;;;; Κατάσκοπος;;;; Αδικημένος σίγουρα!



%25CE%25B1%25CE%25B4%25CE%25B4%25CE%25B4%25CE%25B4%25CE%25B4%25CE%25B6Σχόλιο Αoristies: Δημήτρης Κοντομηνάς: Ο μόνος Έλληνας που μαζί με την αείμνηστη σύζυγό του έκανε αρμένικη βίζιτα στο Λευκό Οίκο για 6 ώρες. Συνέφαγε φυσικά με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Για 150 εκατομμύρια που έπαθε ζημιά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ζητούν 5 εκατομμύρια εγγύηση. Αδικία! Από τέτοιο αδάμαντα να ζητούν εγγυήσεις! Αυτή είναι η Ελλάδα!

Ύποπτος για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ο Κοντομηνάς-Ήθελε να πουλήσει κρατικά μυστικά στη CIA!
Στο στόχαστρο της
δικαιοσύνης με ακόμα μιά βαριά κατηγορία – την βαρύτερη που μπορεί να αντιμετωπίσει Έλληνας πολίτης αναμένεται να βρεθεί ο ήδη προφυλακισμένος καναλάρχης Δημήτρης Κοντομηνάς.
Η υπόθεση που έχει σημάνει συναγερμό στην δικαιοσύνη είναι σκοτεινή και βγήκε στην δημοσιότητα από ιστοσελίδα με έγγραφα που αποτελούν ομολογία του ίδιου του Κοντομηνά!
Η αποκάλυψη αφορά δικόγραφο στο οποίο ο Κοντομηνάς ομολογεί πως είχε πρόθεση να αγοράσει το αρχείο του τ. αρχηγού των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών στρατηγού Γρυλλάκη με σκοπό να το μεταπωλήσει σε υπηρεσία τρίτης χώρας. Συγκεκριμένα των ΗΠΑ.
Στο ίδιο δικόγραφο ο προφυλακισμένος καναλάρχης αποκαλύπτει πως διακίνησε δεκάδες εκατομύρια ευρώ, πιθανά από αυτά που εξοικονόμησε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε λογαριασμούς του εξωτερικού, χωρίς προφανώς να το γνωρίζουν οι ελληνικές φορολογικές αρχές.
“Μου ζήτησαν 8 εκατομύρια για να μου φέρουν το αρχείο του στρατηγού”!
Αυτά που αναγράφονται στο δικόγραφο ξεπερνουν και την φαντασία σεναριογράφων του Χόλιγουντ. Ο Κοντομηνάς ομολογεί πως ήθελε να πουλήσει στις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες αρχείο του πρώην διοικητή της ΕΥΠ στρατηγού Γρυλλάκη και γι’ αυτόν τον λόγο πλήρωσε αστρονομικά ποσά χωρίς όμως ποτέ να πάρει το αρχείο στα χέρια του. Ομολογεί επίσης κινήσεις δεκάδων εκατομυρίων ευρώ με την αιτιολογία της συνεργασίας με την NSA που μάλλον δεν γνωρίζουν οι εδώ ελεγκτικές αρχές.
Το ποσό φτάνει τα 40 εκατομύρια ευρώ σε δύο δόσεις από λογαριασμούς που διατηρούσε ο προφυλακισμένος Κοντομηνάς στην JP Morgan και αποδέκτη λογαριασμό στην PNC Bank Pittsburg.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές πάντως για τα υπόλοιπα ποσά και την NSA υπάρχει η πιθανότητα ο κ. Κοντομηνάς να τα αναφέρει στην αγωγή του για να προλάβει τυχόν έλεγχο του ΣΔΟΕ που έχει εντοπίσει αυτές τις διατραπεζικές κινήσεις.




Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή και σε συνδυασμό με τις τρέχουσες εξελίξεις μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εμπλοκή και άλλων προσώπων, ακόμα και πολιτικών.
https://hellaspress-angel.blogspot.com/2014/01/cia-photo.html#ixzz2qSHohlbk
Ο Κοντομηνάς δέχτηκε να συνεργαστεί με τις μυστικές υπηρεσίες
Ούτε ο Ίαν Φλέμινγκ δεν θα μπορούσε να σκεφτεί καλύτερο σενάριο κατασκοπευτικής ταινίας, από αυτό που έζησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.
Ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας και καναλάρχης αυτοεμπλέκεται σε υπόθεση που θυμίζει ακόμα και μυθιστόρημα του Ζεραρ ντε Βιλιε.
Όπως ο ίδιος ομολογεί, τέσσερα άτομα τον ενέπλεξαν σε μια ιστορία γεμάτη κατασκοπίες, ίντριγκες , απάτες, με αρκετό άρωμα γυναίκας, μπόλικο Λευκό Οίκο που φτάνει έως και την πόρτα του οβάλ γραφείου, Στέητ Ντιπάρτμεντ και εξαπάτηση της Κίνας με ��ρυφό πράκτορα – προπομπό του Δημήτρη Κοντομηνά.
Δεν είναι αστείο, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Το εκκεντρικό δελτίο του Σπύρου Καρατζαφέρη στο ΑΡΤ έχει στη διάθεσή του, ένα πολυσέλιδο δικόγραφο στο οποίο ο Δημήτρης Κοντομηνάς περιγράφει πώς έπεσε σε παγίδα και του απέσπασαν 50 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε τρία χρόνια για να εξυπηρετήσει μυστικά σχέδια των Η.Π.Α εναντίον της Κίνας.
Ο ρόλος των “4”…
Τα όσα ομολογεί ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι απίστευτα και μυθιστορηματικά και κατηγορεί ευθλεως με την μήνυση που υπέβαλε στις 2 Μαϊου toy 2011 τους Νικόλαο Κοντοστάθη, Ιωάννη Θεοχαρίδη ή Τζών Χάουαρντ, Ηρακλή Φιδετζή και Ηρακλή Σηφακάκη…
Για να στηρίξει μάλιστα, την πολυσέλιδη μήνυση του αναγκάζεται να αποκαλύψει πόσα χρήματα κέρδισε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 μέσα από την πώληση της interamerican: Ένα ποσό που αγγίζει τα το 1δις Ευρώ.
Η συγκλονιστική περιγραφή της…. αφέλειας
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς περιγράφει ότι οι “4” τον πλησίασαν και τον έπεισαν για μια δουλειά των Αμερικανικών Υπηρεσιών με χρηματοδότηση από το Αμερικανικό δημόσιο, μέσω των μυστικών Υπηρεσιών ύψους 100 δις δολλαρίων.
Αν είναι αλήθεια τα όσα υποστηρίζει περί απάτης ο Δημήτρης Κοντομηνάς , ο μεγαλοεπιχειρηματίες την πάτησε για τα καλά και φαίνεται εξαιρετικά αφελής.
Ακούστε ένα μικρό παράδειγμα από όσα λέει στη μήνυση του:


“Με πήγαν στην Κίνα με ναυλωμένο falcon από την CIA και τελικά … αργότερα διαπίστωσα ότι το falcon της C.I.A ήταν το δικό μου αεροσκάφος”.






Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που όλα τα παραπάνω είναι αλήθεια; Αν όντως οι “4” είναι άνθρωποι των αμερικανών; Μήπως ο Δημήτρης Κοντομηνάς, έμπλεξε σε μια επικίνδυνη επιχείρηση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών;
Αν είναι αυτό θα πρέπει να περιμένει χειρότερα αντίποινα μετά την μήνυση που υπέβαλε και μέσω της οποίας αποκαλύπτει τις μυστικές κινήσεις των αμερικανών.
Το εκκεντρικό δελτίο επικοινώνησε την Κυριακή το απόγευμα με τον ένα από τους 4 μηνυόμενους για να ζητήσει την άποψη του και εκείνος ψύχραιμος είπε:
«Την γνωρίζω την μήνυση. Κανείς δεν με έχει ενοχλήσει ούτε πρόκειται να με ενοχλήσει. Πρόκειται για λάθος του Κοντομηνά που θα έχει μεγαλύτερες σκοτούρες από εδώ και πέρα .»
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την υποβολή της μήνυσης έχουν περάσει δυόμιση χρόνια ενώ η υπόθεση βρίσκεται στα συρτάρια του 13ου τακτικού ανακριτή. Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης