Skip to main content

Κοινωνία ώρα μηδέν πρωταγωνιστούν γυμναστής ,αδελφός και αδελφή

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2F25CE25B125CF258325CE25B125CF2583
%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25B1%25CF%2583Το ξύλο της αρκούδας έπεσε πριν από λίγες μέρες σε Λύκειο της Πάτρας, σε ένα επεισόδιο άνευ προηγουμένου που είχε ως πρωταγωνιστές έναν γυμναστή, μια μαθήτρια και τον αδελφό της και θεατές άλλους μαθητές που έμειναν σύξυλοι να παρακολουθούν την σκηνή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μαθήτρια αντέδρασε με άσχημο τρόπο σε μια παρατήρηση που της έκανε ο γυμναστής, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Μην μάς σκοτίζεις τα α……!». Το αίμα ανέβηκε στο κεφάλι του γυμναστή και έγινε κατακόκκινος από τα νεύρα του.
Αλλά και αυτός δεν πήγε πίσω, καθώς απάντησε σε ανάλογο και άκρως ανάρμοστο ύφος για εκπαιδευτικό: «Ποια α…..; Αυτά που βάζεις στο στόμα σου;». Όμως, για κακή του τύχη, ο αδελφός και συμμαθητής της κοπέλας άκουσε την απάντηση του γυμναστή και αντέδρασε αστραπιαία. «Τι είπες ρε μ….;» φώναξε και όρμησε προς το μέρος του, αρχίζοντας να τον ξυλοκοπά ανελέητα.
Οι μπουνιές και οι κλωτσιές άρχισαν να πέφτουν σύννεφο μπρος στα μάτια των έκπληκτων παρατηρητών που δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν και δεν είχαν φανταστεί ότι μια απλή διαμάχη θα μπορούσε να έχει αυτή την εξέλιξη.
Καμιά δεκαριά (!) μαθητές έσπευσαν να παρέμβουν, προσπαθώντας να χωρίσουν τους δύο άνδρες. Είδαν κι έπαθαν μέχρι να τραβήξουν τον γυμναστή από τα χέρια του έξαλλου αδελφού, ο οποίος ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
dete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης