Skip to main content

Λιγδιάρηδες Ολλανδοί ;;Μπα λάθος θα έγινε. Εγκληματίες κατά της Ανθρωπότητας.



%25CE%25BA%25CE%25BE%25CE%25BA%25CE%25BE%25CE%25BA%25CE%25BE%25CE%25BA%25CE%25BEΈτσι βγάζουν χρήματα οι ολλανδοί επενδύοντας στον ανθρώπινο θάνατο και πόνο . Υπερέβησαν εαυτούς και τους Γερμανούς με την Volkswagen . Όπλο τους η Προτεσταντική Ηθική ,χωρούν τα πάντα και οι πάντες κόμματα παιδόφιλων , ναρκέμποροι , βιτρίνες στον δρόμο που περιέχουν την πραμάτεια τους, γυναίκες εκδιδόμενες φρέσκο κρέας. Και τώρα πάλι πρωτοτύπησαν εγκληματίες κατά της ανθρωπότητος ,τους δίκασαν ως απλούς κομπιναδόρους εγκληματίες. Οι ολλανδοί τιμούν με τις συμπεριφορές τους την Ευρωπαϊκή Ένωση!!! Oι Έλληνες είναι κομπιναδόροι και τεμπέληδες;
Στη φυλακή πρώην σύμβουλοι του ΟΗΕ για μίζες από φάρμακα για τους φτωχούς της Αφρικής Δύο πρώην σύμβουλοι του ΟΗΕ καταδικάστηκαν σε φυλάκιση από βρετανικό δικαστήριο, για τη δωροληψίες σε συμβάσεις προμήθειας φαρμάκων αξίας 66 εκ. λιρών, που προορίζονταν για να σώζουν ζωές στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση…
οι Guido Bakker, 41 ετών και ο Sijbrandus Scheffer, 63 ετών, έλαβαν “μίζες” ύψους 650.000 λιρών από δανική φαρμακευτική εταιρεία με την επωνυμία Missionpharma, σε αντάλλαγμα για τη βοήθειά τους στην υπογραφή προσοδοφόρων συμβάσεων.
Μάρτυρας ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο Scheffer αστειευόταν πως έβγαλε χρήματα από την πώληση υπερτιμημένων φαρμάκων “σε ετοιμοθάνατους και πεινασμένους Αφρικανούς».
Ανακοινώνο��τας την καταδίκη τους, την Τετάρτη, ο δικαστής Michael Grieve, είπε: “Πρόκειται για διαφθορά στο πλαίσιο μιας πολύ μεγάλης χορηγίας για την ανακούφιση της ασθένειας σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες χώρες του πλανήτη”.
Απευθυνόμενος στους δύο πρώην εργαζόμενους του ανθρωπιστικού τομέα, που κάθονταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ο δικαστής είπε ότι ήταν ένοχοι για κατάφωρη διαφθορά. “Η προκλητικότητα και η ανεντιμότητα ήταν τα χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς των δυο σας στη διάπραξη των αδικημάτων αυτών”, πρόσθεσε.
Ο κατηγορούμενοι προσδοκούσαν να αποκομίσουν έως και 44 εκ. λίρες από την απάτη.
Ο Scheffer καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών, ενώ ο Bakker, ο οποίος ζει στην Ολλανδία, σε φυλάκιση ενός έτους. Και οι δύο θα μπορούσαν να αποφυλακιστούν συντομότερα, καθώς είναι πιθανό να εκτίσουν μόνο το ήμισυ της ποινής τους.
Η εταιρεία τους, World Response Consulting, αναλάμβαναν συμβόλαια από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών για την καταπολέμηση του ιού HIV και της ελονοσίας στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο αφρικανική χώρα.
Χρησιμοποίησαν την εσωτερική πληροφόρηση που είχαν για να διαρρεύσουν ζωτικής σημασίας λεπτομέρειες στην Missionpharma, ώστε η τελευταία να υποβάλει τις καλύτερες προσφορές στον ΟΗΕ.
Οι δύο άνδρες, αμφότεροι Ολλανδοί υπήκοοι, χρησιμοποίησαν τον Λονδρέζο δικηγόρο τους Patrick Orr, για να δημιουργήσου μια εταιρεία στην οποία κατέληγαν τα χρήματα των δωροδοκιών. Στη συνέχεια τα “ξέπλεναν” μέσω ενός δικτύου υπεράκτιων εταιρειών και επένδυαν σε ακίνητα σε μερικές από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές του Λονδίνου.
Η παράνομη δράση τους αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα που άρχισε ο ΟΗΕ το 2007, με αντικείμενο τα επίμαχα συμβόλαια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης