Skip to main content

Μεταναστευτικό νομοσχέδιο, ΗΠΑ: Να πως μας ”δουλεύουν” και οι Αμερικάνοι Πολιτικοί.




Στις 28 Μαΐου 2013, η ”Φωνή της Αμερικής” μέσω ΣΚΑΪ Αθηνών μετέδωσε τα νέα περί της τροποποίησης του Αμερικανικού νομοσχεδίου για μεταναστευτικό που θα περιλάμβανε και σημείο περί Ελλήνων και Κυπρίων. Δήθεν θα μπορούσαν να έρθουν στην Αμερική για να παρέχουν μαθήματα γλώσσας. Φαινόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί πουθενά η “Φωνή” δεν ανακοίνωσε τον αριθμό της πρότασης, άρα δεν είναι και τίποτα επίσημο ακόμη. Πίσω από την πρόταση παρουσιάστηκε δια μαγείας ο γερουσιαστής Τσακ Σούμερ (όχι Νόρις) και να τι 3 έγκυρες πηγές μας είπαν για την είδηση:

1. Η ”Φωνή” είπε:
“δίνει τη δυνατότητα σε ειδικευμένους επιστήμονες από χώρες, των οποίων το μεταναστευτικό ρεύμα προς τις ΗΠΑ ήταν λιγότερο από 5.000 άτομα το χρόνο που μας πέρασε, να απασχολούνται σε εταιρίες στην Αμερική για 18 μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης της άδειας αυτής εργασίας.” Δηλαδή, μπορεί και να μην έρχονται τελικά, μια και σίγουρα υπάρχουν θέσεις στην Ελλάδα που μπορούν να υπερκαλύψουν τους 5,000 υποψήφιους.
2. ”Εθνικός Κήρυξ” είπε:
“Η Ελληνοαμερικανίδα Πολιτειακή Βουλευτής Αραβέλλα Σιμωτά ρώτησε αν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό Ελλήνων και Κυπρίων που θα μπορούσαν να έρθουν στις ΗΠΑ και ο κ. Σούμερ απάντησε ότι μάλλον δεν υπάρχει και πως θα επέστρεφε με περισσότερες πληροφορίες.” Δηλαδή άλλα αντ’ άλλων. Ούτε ο ίδιος Σούμερ δεν ξέρει τι πρότεινε. Και
3. Και το πιο ωραίο ήλθε από το γραφείο του ίδιου του Σούμερ με τον τίτλο “TI KALA NEA!”
https://www.schumer.senate.gov/record.cfm?id=342885&https://www.schumer.senate.gov/record.cfm?id=342885&
“The Schumer amendment allows Greek-Americans to hire Greek and Cypriot citizens to work in America for a year and provide Greek-language instruction and tutoring to the local community on a part-time basis.”
Μ’ άλλα λογια αναιρεί τους 18 μήνες σε 12 και είναι μόνο για “παρτ τάϊμ,” μερική απασχόληση. Δηλαδή, η κύρια που είχε έρθει στην Ελλάδα από την Ουκρανία σαν “ζογκλέρ,” ή σαν Ελληνίδα από την Ρωσία μέσω των μη κερδοσκοπικών οργανισμών Μάνατου, Άθενς, Νιώτης, ΣΑΕ και ΣΙΑ και έχει πια πολιτογραφηθεί, τώρα θα μπορεί να έλθει και στις ΗΠΑ για να κάνει “γλωσσικά” μαθήματα σε Έλληνες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Βλέπεις, ξύπνησαν οι σπανιόλες και τραβάν μηνύσεις για “σεξουαλική πα��ενόχληση” με το παραμικρό.
Mitch Fatouros, author of “Greek American Pimps, Charity Corrupted by Politics Lobbies and Criminal Enterprises.”
New Jersey, USA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Αναλυτικά τα περί επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ

Βαρυσήμαντη δήλωση – Αντ. Σαμαράς: ”Η κατάσταση στην Ελλάδα, συγκρίνεται μόνο με την κρίση στη…

ΑΠΑΤΕΣ του υπουργείου Εξωτερικών με κρατικό χρήμα (προϋπολογισμός), στο όνομα του απόδημου Ελληνισμού;

”Τα διαχρονικά, διαπλεκόμενα λαμόγια και αν πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς”Μπορεί το ”Συμβούλ…

Οι αστείοι, ευθυνόφοβοι πολιτικοί Ελλάδας, ”εόρτασαν την αποκατάσταση της δημοκρατίας”

– Σάββατο βράδυ, 23 Ιουλίου 2016, Αθήνα. Περισσότεροι από 5.000 νέοι ηλικιών από 15 ίσαμε 35 χρ…