Skip to main content

«Μη μου στείλετε mail, έχω πεθάνει» γράφει Αμερικανός στη νεκρολογία του

«Μη μου στείλετε mail, έχω πεθάνει» γράφει Αμερικανός στη νεκρολογία του

O Κέβιν ΜακΓκρόαρτι εργαζόταν επί περίπου 30 χρόνια στη διαφήμιση. Το τελευταίο του πρότζεκτ; Η ίδια του η νεκρολογία, ένα ξεκαρδιστικό κείμενο που έγραψε για τον θάνατό του.

Η νεκρολογία ξεκινάει κάπως έτσι: «Ο
ΜακΓκρόαρτι πέτυχε θερμοκρασία δωματίου!»

Και συνεχίζει κάπως έτσι: «[…] πέθανε έχοντας δώσει μακρά μάχη με τη μετριότητα».

«Του άρεσαν οι σύνθετες φάρσες, το να σκοντάφτει σε εστιατόρια, το σούσι και οι ταινίες των αδελφών Μαρξ. Ξεκίνησε εκστρατεία για να προωθήσει τις μάχες μεταξύ νάνων και στα νιάτα του ήταν γνωστός για τις ατιμώρητες παλαβές σκανταλιές του» γράφει ο ΜακΓκρόαρτι.

«Του θανάτου του προηγήθηκε εκείνος του αδελφού του […], καθώς και πολλών αγαπημένων ζώων: του Τσέινσο ενός αγγλικού μαστίφ την άνοιξη του 2009, του Μπάρον ενός ιρλανδικού σέτερ τον Αύγουστο του 1982, του Πίτερ Μαξ μιας χελώνας το καλοκαίρι του 1968, καθώς και ο θάνατος πολλών μυγών και μελισσών του σπιτιού, αλλά αυτές ήταν απλοί γνωστοί» προσθέτει.

«Ο ΜακΓκρόαρτι δεν αφήνει πίσω του παιδιά (από όσο γνωρίζει τουλάχιστον), αλλά εάν είχε τα ονόματά τους θα ήταν Δυνατέ Θορ ΜακΓκρόαρτι για τον γιο του και Νεραγκούλα Πατσουλί για την κόρη».

Σε άλλο σημείο της νεκρολογίας του τονίζει ότι θα ήθελε να υπενθυμίσει στους φίλους του: «Μη μου στείλετε e-mail, είμαι νεκρός».

«Θα ταφεί στο νεκροταφείο Μάουντ Ολιβέτ, στον τομέα 7Ν. Παρακαλεί να σημειώσετε τη νέα του διεύθυνση. Η ταφόπλακά του γράφει: “Θα επιστρέψω αμέσως”, μία από τις αγαπημένες του φράσεις».

Ο ίδιος δηλώνει ότι αυτό για το οποίο μετανιώνει είναι που δεν κατάφερε να επιτύχει την μείωση της τιμής γλυκού από το ένα δολάριο στα 35 σεντς. Προς υπεράσπισή του λέει ότι «τον αποσπούσαν πολλές όμορφες γυναίκες».

Αναφέρεται στην κηδεία του λέγοντας ότι θα προηγηθεί «ένα σύντομο παραλήρημα για το πώς η κυβέρνηση κατέστρεψε τα καρτούν του Μπαγκς Μπάνι, σε μια προσπάθεια να λογοκρίνει τη βία».

Και καταλήγει: «Ο ΜακΓκρόαρτι αφήνει πίσω του μία σκέψη για όλους, μετά από χρόνια συγκέντρωσης σοφίας από διαφορετικές θρησκείες και βαθιά μελέτη των ελλήνων φιλοσόφων: “Δεν κοστίζει τίποτα να είσαι καλός” και “Ποτέ μη βάζεις ένα μαχαίρι σε μία πρίζα”».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης