Skip to main content

Νορβηγία: Το πρώτο πλωτό ξενοδοχείο σε σχήμα νιφάδας χιονιού

Νορβηγία: Το πρώτο πλωτό ξενοδοχείο σε σχήμα νιφάδας χιονιού

Ένας νέος τρόπος για να ανακαλύψετε τη Νορβηγία: από το γυάλινο παράθυρο του πρώτου παγκοσμίως πλωτού ξενοδοχείου σε σχήμα νιφάδας χιονιού.
Το Krystall, είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων με 86 δωμάτια, σπα και συνεδριακό κέντρο, όλα σε μια κοινότητα σχήματος νιφάδας χιονιού στη μέση ενός γραφικού φιορδ. Οι επισκέπτες θα περπατούν σε διαδρόμους με «φουτουριστικό μπλε σχήμα», θα προσπερνούν ένα «τζάκι με δια��ανή τούβλα» ενώ στο συνεδριακό κέντρο θα κάθονται σε καθίσματα σε «στιλ Jetson».


Ένας γυάλινος τοίχος θα προσφέρει θέα στις χιονισμένες ακτές της Νορβηγίας, καθώς και τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς σε όλο του το μεγαλείο το βόρειο σέλας.Η νιφάδα χιονιού θα βρίσκεται κοντά στο Tromso, μια δημοφιλής τουριστική πόλη στον Αρκτικό Κύκλο διάσημη για την απίστευτη θέα που προσφέρει στο βόρειο σέλας. Οι κατασκευαστές θα προσδέσουν το τεράστιο ξενοδοχείο στον πάτο του φιόρδ.
Ο αρχιτέκτονας Κοέν Όλθιους, σε συνεργασία με την εταιρεία Dutch Docklands σχεδίασε το Krystall με γνώμονα το περιβάλλον: το ξενοδοχείο μπορεί να απομακρυνθεί, αν χρειαστεί, χωρίς να καταστραφεί το φιόρδ.
Το Krystall αναμένεται να ανοίξει στα; τέλη του 2016, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ξενοδοχείου στην Huffington Post.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης