Skip to main content

Νυχτερινά μαχαιρώματα στον Πειραιά.

troubaΗ Τρούμπα τι και αν την στολίσανε Τρούμπα παραμένει. Κάποτε μάζευε νταβατζήδες, ναυτικούς και πουτάνες τώρα μαζεύει τρανσέξουαλ και μερακλήδες……

Σκηνικό «άλλης εποχής» θύμισε ένα περιστατικό που συνέβη νύχτα στην περιοχή της Καλλίπολης. Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες στις 06:20 τα ξημερώματα, ένας άνδρας
μαχαίρωσε με στιλέτο στην κοιλιακή χώρα έναν 53χρονο και τραυμάτισε επίσης με το ίδιο μαχαίρι στο δεξιό μηρό του ποδιού της, μια 37χρονη τρανσέξουαλ που ήταν μαζί του. Είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία μεταξύ των δυο ανδρών ενώ, όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπήρχε θέμα «οικονομικών διαφορών» που ανέκυψε έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση στην περιοχή της Τρούμπας.

Η «παρέα» οδηγήθηκε για να λύσει τις διαφορές της στα στενά της Καλλίπολης. Ο 48χρονος δράστης σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε στο θύμα και στη «συνοδό του». Η κατάληξη της φασαρίας είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο άνδρας που τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, όπου υπεβλήθη σε ερευνητική λαπαροτομία και συρραφή στομάχου και παχέως εντέρου, ευρισκόμενος σε καταστολή υπό μηχανική υποστήριξη, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται πολύ κρίσιμη. Αμέσως, Αστυνομικοί του Τ/Α Πειραιά, υπό την καθοδήγηση του Διοικητή της Υπηρεσίας Α/Υ Νικηφόρου Παπαγεωργίου, μετέβησαν στην οικία του δράστη η οποία ήταν σε περιοχή του κέντρου Πειραιά και έπειτα από συστηματική παρακολούθηση, τον συνέλαβαν εντός της οικία του.

Ο ανωτέρω δράστης ομολόγησε τις πράξεις του, λέγοντας στους Αστυνομικούς ότι τα θύματα τον αποκάλεσαν «κλέφτη και απατεώνα» κατά τη διάρκεια διασκέδασης σε μπαρ του Πειραιά και για τον λόγο αυτό τους μαχαίρωσε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν και άλλες καταδικαστικές αποφάσεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης