Skip to main content

Οικοτροφείο – κολαστήριο στην Ινδία: Βίαζαν παιδιά και τα ανάγκαζαν να τρώνε περιττώματα

oikotrofeio2 kolasthrio India 30-5-2014

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι παιδιά σε οικοτροφείο της δυτικής Ινδίας κακοποιούνταν σεξουαλικά και εξαναγκάζονταν να τρώνε μέχρι και περιττώματα σκύλων για τιμωρία.
Μετά από καταγγελίες παιδιών και από μήνυση της φιλανθρωπικής οργάνωσης Childline συνελήφθησαν ο 52χρονος ιδιοκτήτης και η 30χρονη διευθύντρια του
οικοτροφείου Chandraprabha Charitable Trust (CCT), το οποίο βρίσκεται στην πόλη Καρζάτ του κρατιδίου Μαχαράστρα.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν πέντε ανήλικοι κατήγγειλαν πως βιάστηκαν και πως υποχρεώνονταν να παρακολουθούν πορνογραφικές ταινίες και να αναπαριστούν τις σκηνές.
«Δεχθήκαμε μια μήνυση από την φιλανθρωπική οργάνωση Childline που έλεγε ότι ένα παιδί πήγε σπίτι του για τις διακοπές και εξομολογήθηκε στη μητέρα του ότι γίνονται καταχρήσεις», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters o επιθεωρητής της αστυνομίας της Καρζάτ και πρόσθεσε πως οι συλλήψεις έγιναν για διάφορα αδικήματα όπως σοδομισμός, παράνομος περιορισμός και σεξουαλική επίθεση.
Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, το σχολείο φιλοξενούσε 28 μη προνομιούχα παιδιά, ηλικίας από 4 ως 14 ετών, για 10 μήνες το χρόνο, αλλά τα περισσότερα βρίσκονταν για διακοπές στα σπίτια τους όταν έγινε η επιδρομή της αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν έχουν κακοποιηθεί και άλλα παιδιά και αν υπάρχουν άλλοι ύποπτοι.
Η Ανουράντα Σαχασραμπούντε της Childline δήλωσε πως τα παιδιά μίλησαν για πάσης φύσεως σεξουαλική και σωματική κακοποίηση.
«Είναι μια φρικτή υπόθεση. Τα παιδιά μας μιλάνε για τη σεξουαλική κακοποίηση που λάμβανε χώρα εκεί. Υπήρχε στοματικό σεξ, υπήρχε καταναγκαστικό σεξ… Αυτά τα πράγματα φωτογραφίζονταν», ανέφερε η Σαχασραμπούντε στο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NDTV και πρόσθεσε «Τιμωρούσαν τα παιδιά βάζοντάς τα να τρώνε περιττώματα σκύλων και, αν έκαναν εμετό, τα έβαζαν να τρώνε τον εμετό».
Η αστυνομία είπε πως το οικοτροφείο λειτουργούσε από το 2002, αλλά δεν ήταν καταχωρισμένο στις αρχές και για το λόγο αυτό διέφευγε των κυβερνητικών επιθεωρήσεω��.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης