Skip to main content

Οι νέο-”δοσίλογοι” του σάπιου-διεφθαρμένου κράτους των Αθηνών



%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25B5%25CE%25BE%2B%25CE%25B5%25CE%25BE%25CF%2589
Σοβαρές καταγγελίες εις βάρος ”διπλωματών” του υπουργείου Εξωτερικών, στην Β. Αμερική

Υπάλληλοι στα Προξενεία της Ελλάδας στον Καναδά (ειδικά Τορόντο) αρνούνται να ανανεώσουν διαβατήρια σε ‘Έλληνες, είτε αυτοί είναι στην χώρα ως τουρίστες, είτε βρέθηκαν στον Καναδά αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία, εξαιτίας της μεγάλης οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Υπάλληλοι, με το συνηθισμένο στα Προξενεία στην Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά) ύφος κομπλεξικού ”δερβέναγα”, κάνουν ”ανάκριση” του αιτούντα διαβατήριο αν είναι νόμιμα στην χώρα ή όχι, απειλώντας να τον καταγγείλουν και στις μεταναστευτικές Αρχές της χώρας. Αρκετά τα κρούσματα στο Τορόντο, αρκετά και τα τελευταία 2-3 χρόνια στα Προξενεία στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη και αλλού).
Τονίζουμε ότι ο νόμος (Ελλάδας), δεν αναφέρει ότι όποιος κάνει αίτηση σε ελληνικό Προξενείο για ανανέωση διαβατήριου, πρέπει να είναι μόνιμος κάτοικος ή να έχει άδεια παραμονής, στην χώρα που κάνει την αίτηση.
Να σημειωθεί ότι, τα Προξενεία μας στην Β. Αμερική δέχονται το κοινό 3 ώρες την ημέρα, 4 ημέρες την εβδομάδα. Στα περισσότερα χρειάζεσαι… ”ραντεβού” για να δεις τους αργόσχολους ”τουρίστες” (με ρυθμούς και γελοία νοοτροπία ‘Έλληνα δημόσιου υπάλληλου), πρόξενους ή υπάλληλους. Επίσης, τα ”προξενικά καταστήματα”, είναι κλειστά τις αργίες στην Ελλάδα, αλλά και τις αργίες σε ΗΠΑ-Καναδά.
Διευκρινίζουμε ότι υπάρχουν έντιμοι-σωστοί διπλωμάτες και υπάλληλοι στα Προξενεία μας. Υπάρχει όμως και η κρατικοδίαιτη ”σαβούρα”.
Σημ.: ζητήσαμε (19 Ιαν. ’16), την άποψη του υπουργείου Εξωτερικών για τα παραπάνω καταγγελλόμενα-γεγονότα. Για να δούμε, άλλαξε κάτι στο σάπιο κράτος της Αθήνας ή θα αδιαφορήσουν, όπως συνηθίζεται;
(Θα επανέλθουμε, επειδή το κακό με τους πασίγνωστους ως ”τουρίστες” διπλωμάτες μας, που -εκτός των άλλων- ερμηνεύουν όπως αυτοί βολεύονται ακόμα και τους… νόμους της Ελλάδας, έχει παραγίνει την τελευταία 10ετία. Παραδοσιακά, στην Βόρεια Αμερική, τοποθετούνται όχι πάντα οι ικανοί διπλωμάτες, αλλά κατά προτίμηση οι έχοντες ”γνωριμίες” στα σάπια πολιτικά- κομματικά κατεστημένα ή άχρηστοι ”αυλοκόλακες” του κάθε πολιτικάντη υπουργού Εξωτερικών).
πηγη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης