Skip to main content

‘Ολη η αλήθεια γιά την αναβολή της επίθεσης στην Συρία

aoristies-placeholder image


venizelos snkingΗ Ελλάδα ”του τα χάλασε”: Γιά λόγους γοήτρου ο Μπ. Ομπάμα δεν διάταξε επίθεση και παράπεμψε το θέμα στην Βουλή (αν και μπορεί να διατάξει επίθεση χωρίς έγκριση Κογκρέσσου) Οι πύραυλοι ”GreekHawk ” έπεσαν πρώτα στην… Ουάσιγκτον. Ο πρώτος πύραυλος με την δήλωση ”Μπέννυ” ότι «ο ‘Ασαντ είναι υπεύθυνος γιά τα χημικά. Nα γίνει επίθεση στην Συρία».
Ο δεύτερος πύραυλος έπεσε με την δήλωση του υφυπουργού, Κυριάκου Γεροντόπουλου: «Η γεωστρατηγική μας θέση αυτή την ώρα είναι τόσο σημαντική που σε μας μένει να την αξιοποιήσουμε υπέρ των συμφερόντων της χώρας μας». Μετά από αυτές τις δηλώσεις των ”κορυφαίων” του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, ήταν φυσικό και αναμενόμενο ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα να αισθανθεί μειονεκτικά γιά τον εαυτόν του και την ισχύ, γεωστρατηγική δυνατότητα της χώρας του. Αλλά και πολύ άσχημα, επίσης, που δεν είχε όλες τις αποδείξεις γιά την χρήση χημικών από τον ‘Ασαντ, ενώ ο κ. Βενιζέλος ήταν ”απόλυτα βέβαιος”. ‘Ετσι, η (κυβερνητική) Ελλάδα, με τους άξιους πολιτικούς της, απόδειξε πάλι, ότι είναι ”ο ομφαλός της γης”.
Διασυρμός δύο ”κορυφαίων” υπουργών Αφού το ΝΑΤΟ δεν θα εμπλακεί σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία (σύμφωνα με τον Γ.Γ. της Συμμαχίας ‘Αντερς Φον Ράσμουσεν), τότε οι, Βενιζέλος (ειδικά) και Αβραμόπουλος, ΣΕ ΠΟΙΕΣ ”συμμαχικές ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ της Ελλάδας” αναφέρονται, γιά παροχή ”διευκολύνσεων”; ”Βαρύγδουπες δηλώσεις” περί Συρίας, από E. Βενιζέλο και Δ. Αβραμόπουλο, χωρίς αναφορά στον… ΟΗΕ ή στο Συμβούλιο Ασφαλείας! Οι έχοντες και… ”πρωθυπουργικές φιλοδοξίες” (!!!), κάνοντας ανταγωνισμό αυτοπροβολής και φιλοαμερικανισμού, απόδειξαν πάλι την γνωστή, μεγάλη τους ανικανότητα να ασχοληθούν με κάτι σοβαρό. ‘Αρα, κοιμηθείτε ”ήσυχα”: Η άμυνα στα χέρια του Μήτσου και η εξωτερική πολιτική στα χέρια του Μπέννυ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ

Carnivore: Το ηλεκτρονικό φακέλωμα-παρακολούθηση των πολιτών Τι παγίδες κρύβει και τι έχει υπ…

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ

Ο υπουργός Υγείας και ”τηλεοπτικός μαϊντανός”, Α. Λοβέρδος: «Ξεκινάνε έλεγχοι σε όλους τους οί…

ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ……………..ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ