Skip to main content

Ο Μαύρος Θάνατος κτύπησε τις ΗΠΑ.

%CF%891Πριν λίγες μέρες τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας προειδοποιούσαν ότι είναι πιθανή η επανεμφάνιση της Πανώλης . Λίγο καιρό αργότερα σήμερα μαθαίνουμε για ένα άνθρωπο στο Όρεγκον, τον Paul Gaylord, 61 ετών, συγκολλητή που επιβίωσε από την βουβωνική πανώλη. Μολύνθηκε με τον ιό όταν
πήγε να σώσει μία γάτα που της είχε κολλήσει ένας ποντικός στον οισοφάγο.%CF%892Στην προσπάθεια να τον αφαιρέσει η γάτα τον δάγκωσε, από εκεί άρχισε και ο Γολγοθάς του. Μέσα στις επόμενες 48 ώρες παρουσίασε συμπτώματα γρίπης ενώ τα άκρα του άρχισαν να γίνονται γκρι ενώ οι αδένες κάτω από τα χέρια του πρήστηκαν και φτάσαν το μέγεθος λεμονιού. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο τον έβαλαν αμέσως στο μηχάνημα της αιμοκάθαρσης. Δεν κατάφεραν όμως να σώσουν τα δάκτυλά του που ο χειρούργος αναγκάστηκε να τα ακρωτηριάσει.
%CF%89Όμως δεν είναι το μόνο περιστατικό. Και ένα εφτάχρονο κοριτσάκι στο Κολοράντο η Sierra Jane Downing ασθένησε και αυτή, από σκίουρο. Σε μία εκδρομή με τους γονείς της ήρθε σε επαφή με ένα μικρό σκίουρο και τους ψύλλους του, μετά από λίγες ώρες από την επιστροφή της στο σπίτι, οι γονείς της την βρήκα στο μπάνιο να έχει πάθει κάποιου είδους κρίση.
Πηγή: www.dailymail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Οι πολιτικοί και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, εξαρτώνται οι μεν από τους δε, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο, μισούν εξίσου με το ίδιο μένος τον λαό.

Βραδινές Λιγούρες

Ένας κλέφτης διέφυγε με λεία. . . σοκολάτα αξίας 120.000 δολαρίων στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, αναφέ…

Περιοδικό ΤΙΜΕ: Οι 10 καλυτερες φωτογραφίες του 2013

Φιλιππίνες: Εκτοπισμένοι από τον τυφώνα Χαϊγιάν ΗΠΑ – Βοστόνη: Βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο…