Skip to main content

Ο Νηστικός θα φάει τον πεινασμένο ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2F25CE25B625CE25B6222
%25CE%25B611Στην Κομοτηνή αδέσποτα σκυλιά άρχισαν ��α τρώνε αυτοκίνητα !Ζημιά στο αυτοκίνητο ενός πολίτη προκάλεσαν στην Κομοτηνή αδέσποτα σκυλιά. Mετά από το παρόμοιο περιστατικό που συνέβη στην Ξάνθη πριν από μερικές μέρες, ανάλογο συνέβη την Παρασκευή και στην Κομοτηνή.
%25CE%25B6%25CE%25B6222Το πρόσθιο μέρος αυτοκινήτου που βρισκόταν παρκαρισμένο στην οδό Δημοκρατίας στην περιοχή όπου γίνεται το παζάρι της Κομοτηνής, δέχτηκε την οργή των αδέσποτων σκυλιών.Στις φωτογραφίες διακρίνονται καθαρά τα ίχνη από τα δόντια των σκυλιών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού Αζινλίκτσα έχει προκληθεί ζημιά περίπου 300 ευρώ διότι τα σκυλιά προκάλεσαν ζημιά και στα καλώδια που πάνε στον κινητήρα του αυτοκινήτου. Σε δήλωση που έκανε προς το περιοδικό Αζινλίκτσα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ο Φατίχ Σουλεϊμάν είπε πως “Είναι ανάγκη το συντομότερο να βρεθεί λύση για αυτή την κατάσταση με τα αδέσποτα. Είναι πολύ περίεργο και ανησυχητικό, ότι παρά το ότι ο δήμος είναι επιφορτισμένος και υπεύθυνος για αυτό, ακόμα δεν έχει επιλυθεί αυτή η κατάσταση. Το σημαντικό είναι οι άνθρωποί μας να μην έχουνε ζημιές από τις επιθέσεις αυτών των σκυλιών. Αλλά δυστυχώς υπό την παρούσα κατάσταση κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια των ανθρώπων μας.
https://www.azinlikca.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/17226-gumulcine-de-sokak-kopekleri-arabalari-yemeye-basladi.htmlΣχ:Η κατάσταση στην Κομοτηνή είναι κωμικοτραγική. ¨Άνθρωποι περπατάνε με ένα ξύλο στο χέρι υπό τον φόβο της επίθεσης. Άλλοι έχουν πάρει σπρέι πιπεριού ως μέτρο αυτοπροστασίας. Τι να πεις…tourkikanea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης